Mihaela Buzărnescu, fotomodel într-o acțiune umanitară - FOTO

Ultima actualizare:

    Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Cu aproape 10 zile înaintea startului celui mai important meci din istoria echipei de Fed Cup a României, semifinala din Franța, Mihaela Buzărnescu, a doua jucătoare a României în clasamentul WTA, a acceptat să fie imaginea unei campanii caritabile.

Mihaela Buzărnescu a pozat pentru Campania „Voci netăcute“, care combate violenţa domestică. Tenismena a acceptat să fie machiată astfel încât să devină, în studioul foto, o victimă a agresiunilor domestic. „Am ales să fac o transformare foarte importantă pentru că, în ultima vreme, violenţa domestică a luat o amploare foarte mare şi nu e deloc mediatizată. Foarte multe femei, copii sunt atacaţi violent şi toţi sunt tăcuţi şi nu vor să vorbească despre asta. E păcat să nu se mediatizaeze şi să nu se pună punctul pe acest lucru. Acestă campanie vrea să le arate tutror persoanelor că pot fi ascultate şi că e important să vorbească, să nu tacă. Şi o palmă e importantă. De la o palmă se ajunge la bătaie...“, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Telekom Sport. Campania poate fi susţinută de orice român, printr-o donaţie de 2 euro la numărul de telefon 8833. Toți banii ajung la Casa Invicta, deschisă în 2017 de Asociația ANAIS și care adăposteşte persoane care sunt victimele violenței din familie.

Mihaela Buzarnescu, machiata special pentru aceasta campanie
Mihaela Buzarnescu, machiata special pentru aceasta campanie

Mihaela Buzărnescu w în echipa de Fed Cup a României

Aflată pe locul 31 în clasamentul mondial, Mihaela Buzărnescu se pregătește în aceste zile pentru meciul cu Franța, din semifinalele Fed Cup. Programată la Rouen, în zilele de 20 și 21 aprilie, confruntarea poate aduce prima calificare în finală din istoria echipei României. Jucătoarea în vârstă de 30 de ani nu poate spune cine este favorită: „Jucătoarele din echipa Franţei se descurcă foarte bine pe zgură. Va fi un meci dificil şi şansele sunt egale. Noi suntem o echipă şi oricare dintre noi va aplauda, va juca. Pentru mine, faptul că sunt în semifinalele Fed Cup este un lucru foarte important şi indiferent dacă voi juca sau nu, voi fi alături de echipă şi voi încerca să ajut cât pot”, a declarat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net