Monica Niculescu, învinsă din nou de Elise Mertens, de data asta la Wimbledon 2019

Ultima actualizare:

    Monica Niculescu la WimbledonFOTO: Guliver/ Gettyimages
Monica Niculescu la WimbledonFOTO: Guliver/ Gettyimages

Monica Niculescu nu a reușit să învingă statistica în turul secund la Wimbledon 2019. Ea a pierdut (5-7, 0-6) disputa cu Elise Mertens (Belgia), acuzând și dureri la gamba dreaptă.

Monica Niculescu mărturisea, înaintea meciului cu Elise Mertens, din turul secund de la Wimbledon, că așteaptă cu emoție partida, deoarece nu a reușit niciodată să o învingă pe belgiancă. După cum începuse întâlnirea, părea că jucătoarea noastră a reușit să treacă peste toate amintirile neplăcute și să aceasta e ziua în care statistica va fi contrazisă. Numai că totul a durat doar până la 5-3 pentru Monica în primul set... A fost semnalul revenirii pentru adversară, care din acel moment nu a mai cedat nici un game, impunându-se cu scorul de 7-5, 6-0, în doar 86 de minute. ”A jucat solid. Nu mai greșea. Nu am mai avut soluții. Cam asta s-a întâmplat. Joacă foarte bine. Nu prea sunt bube la ea. De la începutul meciului nu m-am simțit bine cu gamba dreaptă. Și nu merge așa... Dacă nu ești full...”, a declarat Monica pentru Click!

Este adevărat, scorul drastic din setul secund a fost cauzat și de accidentarea Monicăi la gambă. La cea dreaptă, nicidecum la aceea stângă care a făcut-o să rateze aproape tot sezonul de zgură, după ce s-a confruntat cu acea accidentare în timpul turneului de la Rabat. ”Compensez”, a glumit Monica Niculescu, care a avut forța de a juca mai apoi meciul de dublu alături de Irina Begu. Un meci în trei seturi, care a durat două ore, și care a fost câștigat cu 3-6, 6-4, 6-2 în fața perechii Daria Kasatkina (Rusia) / Anett Kontaveit (Estonia). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net