Monica Niculescu, noul căpitan al echipei de Fed Cup a României

Ultima actualizare:

    Monica NiculescuFOTO: Sportpictures.eu
Monica NiculescuFOTO: Sportpictures.eu

O veste surprinzătoare vine din partea echipei de Fed Cup a României. Florin Segărceanu nu mai este căpitanul nejucător al formației noastre, iar locul lui va fi luat de o jucătoare activă: Monica Niculescu.

Florin Segărceanu a fost cel care a dat vestea înlocuirii, într-un interviu acordat pentru Radio Timișoara. El spune că locul său va fi luat de Monica Niculescu, care va fi ajutată cu sfaturi de Simona Halep și de Alina Tecșor. În vârstă de 33 de ani și ocupantă a locului 53 în clasamentul de dublu, Monica este una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria tenisului românesc. Chiar acum două săptămâni a jucat finala turneului de dublu de la Doha, iar forma arătată o recomandă pentru o nouă prezență în echipa de Fed Cup, pentru meciul cu Italia, din 16-17 aprilie, de la Cluj-Napoca. Dacă se va întâmpla asta, va fi primul căpitan-jucător din istoria tenisului românesc.

“Nu mai sunt căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, o să fiu în preajma echipei. Fed Cup intră într-o nouă etapă din punctul meu de vedere şi vine o generaţie tânără şi am considerat că un suflu mai tânăr, mai proaspăt să preia această generaţie şi să muncească în următorii ani. Monica Niculescu este pentru momentul acesta căpitanul nejucător pentru această primă întâlnire. Bineînţeles, va fi ajutată de Simona Halep cu sfaturi şi de Alina Tecşor, care a rămas în continuare acolo”, a declarat Segărceanu la Radio Timişoara. El era căpitan nejucător al echipei din 31 octombrie 2017 și a făcut echipă cu Alina Tecşor-Cercel.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net