Monica Niculescu, victorie mare în prima zi a anului: a eliminat-o pe Jelena Ostapenko la Shenzhen

Ultima actualizare:

    Monica Niculescu, la Shenzhen 2019FOTO: Facebook
Monica Niculescu, la Shenzhen 2019FOTO: Facebook

Monica Niculescu pare o jucătoare cu totul nouă față de anii trecuți. Termină meciurile în mai puțin de o oră și nu lasă nici o șansă adversarelor. Ultima victimă la Shenzhen: Jelena Ostapenko.

Monica Niculescu a obținut cea de-a treia victorie consecutivă la turneul WTA de la Shenzhen 2019, dar cea obținută în prima zi a anului le depășește pe toate. În primul tur al turneului chinez, Monica Niculescu a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, campioana de la Roland Garros din 2017. De fapt, nu a învins-o, ci a spulberat-o de-a dreptul, Monica impunîndu-se cu scorul de 6-0, 6-2!

Meciul a durat 52 de minute, o durată extrem de scurtă pentruo jucătoare care disputa adevărate maratoane în circuit. Monica se află la a treia victorie consecutivă la turneul de la Shenzhen, ea venind din calificări.

Următoarea adversară a Monicăi Niculescu va fi sportiva cehă Krystina Pliskova, pe care a învins-o în singura întâlnire directă disputată până acum.

Anul a început bine și pentru Sorana Cîrstea. Ea s-a calificat în această dimineață în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net