Spaniolul Rafael Nadal a câştigat pentru a zecea oară în carieră turneul de Grand Slam de la Roland Garros. El l-a învins cu scorul de 6-2, 6-3, 6-1 pe elveţianul Stan Wawrinka.


"Mulţumesc! Este incredibil! Mulţumesc tuturor! Sunt extrem de emoţionat acum! Este cel mai important turneu din cariera mea. Nu pot descrie ceea ce simt aici. Nu se compară emoţiile şi adrenalina pe care le am aici la Paris, cu nimic în lume!. Mulţumesc ,Toni! Avem împreună zece trofee! Ne vedem la anul", a spus Rafael Nadal.

În această seară, de la 21:30, Eurosport prezintă filmul câştigării de către Rafael Nadal a celui de-al zecela titlu la Roland Garros. "La Decima" este realizat împreună cu Federaţia Franceză de Tenis şi prezintă imagini în premieră din cercul intim al marelui campion şi pregătirea acestuia pentru trofeul cu numărul zece şi încoronarea ca "Rege al Zgurii".

"Am spus de la inceput ca sa-l bati pe Nadal pe zgura atunci cand este in forma este ceva imposibil, iar spaniolul a demonstrat inca o data acest lucru. Am fost un privilegiat sa pot castiga de trei ori Openul francez, si pot spune ca a fost o provocare deosebita atat din punct de vedere fizic dar mai ales mental, dar sa poti sa-l castigi de zece ori este cu adevarat una dintre realizarile cele mai mari ale sportului. Rafa a dominat jocul la Roland Garros, iar acest documentar ofera fanilor o privire in spatele cortinei pentru a vedea de ce este nevoie pentru a deveni unul dintre cei mai mari jucatori de tenis ai tuturor timpurilor", a spus Mats Wilander.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: