Fost lider mondial, jucătoarea de tenis Naomi Osaka (22 de ani) a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în această perioadă a pandemiei. Izolată în SUA, țara cu cele mai multe cazuri de persoane infectate cu Covid-19, dar și cu cei mai mulți morți, ea s-a antrenat acasă, sfătuindu-se cu Venus Williams.


Victorioasă la US Open 2018 și la Australian Open 2019, japoneza a declarat pentru CNN Sport: "Cei care mă cunosc știu că sunt timidă. Vreau să folosesc perioada aceasta pentru a reflecta. Am multe regrete înainte să adorm. Majoritatea regretelor sunt legate de faptul că nu spun ceea ce simt, de ceea ce gândesc. Cred că dacă aș fi încercat să mă afirm mai mult aș fi putut să schimb aceste lucruri. Trebuie să văd ce pot da. În orice caz, vreau să profit de acest timp liber pentru a trage învățăminte. Căci nu cred că voi mai avea atât de multă vreme pentru mine”. 
În ultimul timp, Naomi Osaka se antrenează sfătuindu-se cu Venus Williams. Ele folosesc rețelele sociale pentru a comunica. ”Pentru moment, am un live cu Venus, da. A fost mult mai intens decât credeam, dar e bine că am putut merge până la final”, a spus Osaka referindu-se la o sesiune de antrenament.

 
 
Loading...