Năstase, "fiert" că n-are voie la meciul cu Canada. "Pe Serena de ce n-au suspendat-o?"

Ultima actualizare:

    Fostul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup va merge la Cluj, dar nu are voie să intre în sală după incidentele de la partida cu Marea BritanieFoto: Click!
Fostul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup va merge la Cluj, dar nu are voie să intre în sală după incidentele de la partida cu Marea BritanieFoto: Click!

Echipa de Fed Cup a României va întâlni sâmbătă la Cluj Canada într-o confruntare care contează pentru Grupa Mondială II, dar fostul căpitan nejucător nu va avea voie nici măcar în sală.

Ilie Năstase e încă suspendat după incidentele de la partida cu Marea Britanie, din aprilie 2017, şi sancţiunea care ar trebui să expire în 2020 n-a fost încă supusă apelului, aşa cuma cerut fostul mare tenismen român. Astfel, locul său a fost luat de Florin Segărceanu, iar Năstase e obligat să vadă la televizor meciurile Soranei Cârstea şi al celorlalte jucătoare. Va merge în oraş, dar va sta la hotel, iar asta îl scoate din minţi! "Trebuia să fie o audiere la finalul lunii ianuarie, dar nu s-a mai întâmplat nimic. Ne punem şi noi întrebări. Sunt nişte judecători care se ocupă. M-au audiat pe mine, iar acum văd că mai dureaza. Nu ştiu ce se întâmplă. Sincer, nici nu ştiu ce să mă mai aştept după ce mi-au dat atâţia ani. Poate că se judecă diferit.

Pentru acelaşi lucru, Serena a luat doi ani fără suspendare, în timp ce eu am primit o pedeapsă cu o suspendare ce a intrat în vigoare. Probabil că dacă eram numărul 1, şi nu doar antrenor şi la vârsta asta, nu luam atât. Nu mă mai întorc. Eu am fost rugat de domnul Ţiriac şi de fete să vin atunci. Chiar nu eram pregatit să fac treaba asta. Dar dacă m-au rugat, am zis să o fac. Am fost voluntar, nu am fost plătit, nu am fost angajat de Federaţie, nimic. Nu pot să merg la meci. Până nu se dă decizia, nu am voie în sală. O să merg la Cluj, dar n-am voie la stadion. O să stau la hotel şi o să le susţin de acolo", a spus Nastase pentru ziare.com.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net