Ilie Năstase a tras multe după incidentele de la Constanţa, de la partida României cu Marea Britanie, care a contat pentru Fed Cup, dar fostul număr 1 mondial a demonstrat că nu este deloc un personaj răzbunător.


După ce ITF (Federaţia Internaţională de Tenis) i-a redus suspendarea la doar opt luni şi Năstase va mai sta departe de arenele de tenis doar până în martie, acesta a acceptat să pună umărul la promovarea turneelor din România jucate sub egida "asupritorilor" săi. Astfel, după ce se va întoarce de la Roland Garros, unde credea că va fi din nou interzis, ca şi anul trecut, acesta va merge la vară la Curtea de Argeş pentru promovarea celor două turnee ITF,  Vitality Open Tour, la băieţi, şi Inedit Open Tour, la fete, organizate şi sponsorizate de compania Dr. Oetker. Sunt bucuros să vă anunţ că am obţinut o victorie importantă, chiar dacă nu totală. Eu mi-am învăţat lecţia în urma acestei experienţe, dar sper ca acum să înţeleagă şi dânşii că m-au tratat exagerat. Urez succes României în meciul de Fed Cup contra Canadei. Ne vedem pe arenele de tenis. Mai întâi în străinătate, apoi la Curtea de Argeş. Ca să reușești, trebuie să pui pasiune în ceea ce faci, cum face Dr. Oetker în tenis”, a spus Năstase după ce norii s-au cam risipit de pe cerul său.

p3.jpg

Irina Begu va fi principala jucătoare a României în confruntarea de la Cluj
Foto: Click!

Este evident din declaraţia fostului mare tenismen că acesta va mai trebui totuşi să sufere puţin şi nu va avea voie în sala din Cluj la întâlnirea de Fed Cup din acest weekend, când Sorana Cârstea şi restul fetelor vor întâlni Canada.

p10.jpg

Ca şi Ilie Năstase, Simona Halep va lipsi şi ea de la Cluj, dar accidentată. De fapt, dacă nu era Simona să-l calmeze, probabil năstase ar fi ieşit şi mai mult în decor la acel meci cu Marea Britanie şi suspendarea ar fi fost probabil mai drastică
Foto: Click!
 
 
Loading...