Nick Kyrgios, cea mai mare amendă din tenis

Ultima actualizare:

    Nick KyrgiosFOTO: Guliver/ Gettyimages
Nick KyrgiosFOTO: Guliver/ Gettyimages

ATP a luat o primă decizie în ceea ce-l privește pe australianul Nick Kyrgios, care a fost protagonistul unui scandal uriaș cu arbitrul în turul secund de la Cincinnati. El a primit una dintre cele mai mari amenzi din istoria tenisului.

La mai puțin de 24 de ore de la incidentele care -au avut ca protagonist la Cincinnati, Nick Kyrgios a aflat și cât l-a costat ieșirea nervoasă la adresa arbitrului. El a fost amendat cu 113.000 de dolari. Conform comunicatului, ATP l-a sancţionat pentru părăsirea terenului fără permisiunea arbitrului, pentru proferarea de obscenităţi şi pentru conduită nesportivă în faţa adversarului său. Ancheta nu s-a încheiat însă aici, oficialii tenisului afirmând că australianul ar putea fi suspendat. Probabil că va rămâne totul doar în stadiul de analiză, pentru că Kyrgios este aur pentru ATP-ul de acum, fiind unul dintre foarte puținii jucători care vând bilete la meciuri.

Supărarea lui Kyrgios pe arbitrul Fergus Murphy, cu care nu este la prima dispută în circuit, a început în finalul setului secund a meciului pierdut cu 7-6, 6-7, 2-6 în fața rusului Karen Hacianov. Australianului i s-a părut că Murphy încearcă să-l grăbească, pornind prea repede cronometrul care măsoară timpul în care un jucător trebuie să servească. După ce l-a făcut "cartof" şi "cel mai rău arbitru din lume" pe irlandez, Kyrgios l-a adus în discuţie pe Rafel Nafal, cunoscut pentru faptul că îşi ia mult timp înainte de a servi. După ce a fost sancţionat cu un punct de penalitate, Kyrgios a pierdut tie-break-ul setului secund. El a mers la vestiare, fără acordul arbitrului, luând două rachete cu el. Pe holul de la vestiare, Kyrgios a dat cu ele de pardoseală, apoi s-a întors senin pe teren. La final, Kyrgios nu a vrut să dea mâna cu Murphy. ”Eşti doar o unealtă, bro”, i-a aruncat jucătorul arbitrului, apoi a scuipat înspre el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net