Niculescu, la Stuttgart: joacă de la ora 16.30 cu Caroline Garcia!

Ultima actualizare:

    Monica NiculescuFoto Click!
Monica NiculescuFoto Click!

Monica Niculescu, locul 31 WTA, se va confurnta în runda inaugurală a turneului de la Stuttgart, dotat cu premii de 759.000 de euro, cu Garcia, poziţia 45 în WTA. Meciul va începe în jurul orei 16:30 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

E prima oară când cele două se întâlnesc, dar Caroline Garcia e o cunoştinţă mai veche a românilor. La începutul lunii aprilie, un blog portughez, bolamarela.pt, a scris, citând tennisforum.com, că Irina-Camelia Begu ar fi fost făcută "ţigancă nenorocită" de Garcia, în timpul meciului pe care cele două sportive l-au disputat în turul întâi al turneului de la Charleston, partidă câştigată de româncă în trei seturi.

La scorul de 5-5 în setul decisiv, Garcia ar fi spus către loja sa, potrivit sursei citate: "Iată, o să pierd în faţa ţigăncii ăsteia nenorocite!".

Ulterior, WTA a anunţat că a investigat cazul şi a ajuns la concluzia că nu există fapte care să susţină faptul că Irina-Camelia Begu ar fi fost victima unor jigniri rasiste din partea sportivei franceze Caroline Garcia.

De partea cealaltă, Simona Halep se va duela direct în turul II, la Stuttgart. Ea va juca împotriva Laurei Siegemund (71 WTA).

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net