Norris Măgeanu explică de ce s-a despărțit de Ana Bogdan: ”Turneele au distrus relația”

Ultima actualizare:
Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, la Adelaide
Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, la Adelaide

Prezentată în exclusivitate de Click!, vestea despărțirii cuplului Ana Bogdan – Norris Măgeanu a fost confirmată de acesta din urmă. El a identificat și cauzele care au dus la această separare la care nu se aștepta nimeni.

Președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu (44 de ani), a prezentat miercuri dimineață, la GSP Live, motivele despărțirii de frumoasa tenismenă în vârstă de 27 de ani. Totodată, a tras și un semnal de alarmă în cazul sportivelor sau sportivilor care merg însoțiți de rude sau iubiți la turnee.

„Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri. Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă”, a declarat Măgeanu la GSP Live.

Trecut prin această experiență, șeful automobilismului românesc trage practic un semnal de alarmă către jucătoarele sau jucătorii care sunt tot timpul însoțiți de iubiți sau iubite: nu o mai faceți, pentru că asta vă distruge relația. ”E important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut. Consider cu tărie că nu părinții, nu iubiții, nu soții, trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive”, a mai spus Norris Măgeanu la aceeași emisiune.

Click! v-a prezentat în exclusivitate la începutul săptămânii detalii despre despărțirea dintre Ana Bogdan și Norris Măgeanu. Ei au punct unei logodne care a ținut trei ani.

Simona Halep e nedezlipită de Toni Iuruc

Ana Bogdan nu era singura tenismenă româncă însoțită non-stop de iubit. În aceeași situație erau și vor mai fi după reînceperea competițiilor, Irina Begu și Simona Halep. Dacă Irina e însoțită de peste cinci ani de iubitul său, Răzvan Stănescu, Simona se află în această situație de la Wimbledon. Practic, de atunci, omul de afaceri Toni Iuruc s-a lipit de ea ca timbrul de scrisoare și a însoțit-o inclusiv în cantonamentul din Dubai, din decembrie anul trecut.  


    Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, la AdelaideFOTO: Instagram
Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, la AdelaideFOTO: Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net