Liderul clasamentul mondial de tenis, sârbul Novak Djokovic, a făcut o achiziție de milioane în luna cadourilor. El a cumpărat o vilă în Marbella, pentru care a plătit 10 milioane de euro.


În ultimii ani, Marbella a devenit locul preferat de petrecere a vacanțelor sau de pregătire a turneelor pentru Djokovic (33 de ani). Sârbul, împreună cu soția lui, Jelena, și cu cei doi copii ai lor, Stefan (6 ani) și Tara (3 ani), au petrecut mult timp în stațiunea spaniolă în ultima perioadă, așa că au decis să cumpere casa în care au tot stat cu chirie. Astfel, în loc să mai plătească 10.000 de euro pe lună pentru a o avea doar pentru ei, s-au înțeles cu proprietarul să o cumpere pentru 10 milioane de euro. Iar achiziția pare să facă toți banii, cel puțin așa afirmă experții imobiliari spanioli. Situată în zona numită Sierra Blanca, o zonă a VIP-urilor, vila are vedere atât spre mare – întreaga familie adoră să petreacă timp pe plajă sau în apă – cât și spre munte (cadrul natural ideal pentru ca sârbul să-și poată face pregătirea fizică).

djokovic_si_jelena_sotia_lui.jpg

Novak și Jelena Djokovic adoră plimbările pe plaja din Marbella
Novak și Jelena Djokovic adoră plimbările pe plaja din Marbella
FOTO: Profimedia

Întreaga proprietate se întinde pe 3.500 de metri pătrați, iar casa cu un etaj are 1.000 de metri pătrați construiți. Vila are 9 dormitoare și 8 băi, cinematograf, o sală de jocuri cu biliard și fotbal de masă, saună, spa, baie turcească, sală de gimnastică echipată complet, dar și un teren de tenis unde Nole se poate pregăti departe de ochii curioșilor.

Novak Djokovic, al șaselea an lider mondial

Novak Djokovic a încheiat anul pentru a șasea oară pe primul loc în clasamentul ATP, egalând astfel recordul idolului său, americanul Pete Sampras. De-a lungul timpului, Nole a fost lider la finalul sezoanelor 2011, 2012, 2014, 2015, 2018 și 2020. Ceilalți doi ”magicieni” ai tenisului, Rafael Nadal și Roger Federer, au încheiat anul pe primul loc de câte cinci ori în carieră.

 
 
Loading...