Simona Halep revine vineri pe zgura de la Roma pentru meciul din optimile de finală ale probei de simplu. Adversară îi va fi una dintre cele mai valoroase tinere jucătoare, ucraineanca Dayana Yastremska (27 WTA), care are și un hobby special.


Ex-sovietica a lansat în acest an mai multe melodii de mare succes în țara sa. Yastremska a mărturisit că muzica a fost pasiunea ei dintotdeauna, iar când i s-a ivit ocazia a profitat de ea și s-a lansat în noul domeniu. Deocamdată nimeni nu poate spune că e o cântăreață mai valoroasă decât este ca jucătoare de tenis, de aceea meciul de azi, contra Simonei Halep, este foarte periculos pentru jucătoarea noastră. ”Va fi o partidă grea, dar sunt pregătită și îmi doresc să joc mai bine decât miercuri. Ce o fi o fi. O să am o adversară foarte tânără. Ele sunt motivate, sunt încrezătoare că au un joc solid. Mie îmi era bine să joc contra celor din top pentru că nu ai nimic de pierdut, emoțiile se transformă în ceva pozitiv și încerci să dai ce ai mai bun. Bineînțeles că și experiența mea trebuie să ajute în acest meci”, a declarat Halep pentru Digi Sport. Meciul dintre cele două va avea loc azi, după ora 13.00 și va fi în direct la DigiSport.

Ieri, Halep a fost totuși pe teren, dar pentru meciul de dublu. Ea și Raluca Olaru au fost învinse în turul secund, cu scorul de 6-1, 6-3, de cuplul japonez Ena Shibahara/ Shuko Aoyama.

 
 
Loading...