O doare, dar Simona Halep va juca împotriva lui Bouchard

Ultima actualizare:

    Simona Halep e principala favorită la Australian OpenFoto: Guliver/ GettyImages
Simona Halep e principala favorită la Australian OpenFoto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep a trecut prin mari emoţii în ultimele 24 de ore. Ea a fost consultată de medic, pentru a vedea cât de gravă este accidentarea la gleznă, iar verdictul a fost bun: nu are nici un ligament rupt, aşa că joi, de la ora 10.00, va putea juca împotriva canadiencei Eugenie Bouchard.

Simona Halep s-a trezit cu grijă miercuri dimineaţă: era momentul în care afla dacă accidentarea la gleznă suferită în victoria cu Destanee Aiava era gravă sau nu. Din fericire, în afara unei dureri foarte puternice, articulaţia nu se umflase atât de tare, astfel că atunci când a fost la medic verdictul a fost destul de blând: nu există rupturi de ligamente, ci doar o leziune care trece cu timpul şi cu tratament. Darren Cahill, antrenorul Simonei, a declarat pentru ESPN că în afara unor dureri foarte mari pe care trebuie să le suporte jucătoarea noastră nu sunt probleme şi că participarea ei la meciul de joi, de la ora 10.00, este certă. 

După controlul medical, Halep a ieşit la antrenament. S-a pregătit circa 20 de minute, în jurul orei 15.00, ora locală. Avea glezna stângă bandajată complet, cu o faşă rigidă, dar a părut că se simte bine. N-a şchiopătat, dar nici nu a forţat. Lângă ea s-au aflat cei doi antrenori, Darren Cahill şi Andrei Pavel, mama ei, preparatorul fizic şi kinetoterapeutul. 

Tot joi, au mai jucat în turul secund Sorana Cîrstea contra Luciei Safarova (ora 2.00) şi Ana Bogdan, contra Iuliei Putinţeva (ora 3.30).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net