O masă de 36 de milioane de dolari la ziua Ralucăi Olaru

Ultima actualizare:

    Raluca Olaru, alături de Simona Halep, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, la ziua eiFoto: Facebook
Raluca Olaru, alături de Simona Halep, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, la ziua eiFoto: Facebook

Turneul de la Indian Wells a început pentru românii prezenți în deșertul american cu o petrecere. Raluca Olaru a împlinit duminică 30 de ani și le-a avut alături pe cele mai valoroase trei jucătoare românce din clasamentul mondial. A fost o masă de milioane și la propriu, și la figurat.

Simona Halep (nr. 2 WTA), Mihaela Buzărnescu (nr. 31 WTA) și Irina Begu (nr. 70 WTA), alături de echipele lor, au fost invitatele de onoare ale Ralucăi Olaru la o petrecere memorabilă. Pentru că o dată în viață împlinești 30 de ani și ești înconjurat de prieteni care, așa cum timpul a dovedit-o, au ajuns să facă practic parte din familie. Căci în tenis legăturile dintre jucătoare se formează pentru toată viața. Ajunsă acum pe locul 38 în clasamentul mondial de dublu, Raluca Olaru este una dintre jucătoarele de top ale specialității. Totuși, nu trebuie uitat că în urmă cu 13-14 ani ea era una dintre cele mai valoroase tenismene de simplu ale lumii. De fapt, a fost o deschizătoare de drumuri pentru actuala generație, încercând să refacă tradiția succeselor românești, întreruptă după retragerea Irinei Spîrlea, Ruxandrei Dragomir sau Cătălinei Cristea. Cu eforturi mari, cu sacrificii doar de ea știute, Raluca a reușit să pătrundă în Top 100 și să ajungă pe poziția a 53-a în 2009, cel mai bun loc al ei la simplu. Accidentările și lipsa banilor au făcut-o să o ia de la capăt la dublu, acolo unde este din nou în top.

La Indian Wells, masa festivă a Ralucăi a fost chiar una de milioane. De milioane de dolari, pentru că fiecare dintre cele patru jucătoare aflate acolo a trecut de granița sumelor cu 7 cifre câștigate din tenis. Lider incontestabil este Simona Halep, de departe sportivul român care a obținut cel mai mult din sportul practicat. Ea a ajuns la 28.495.452 $ și e foarte probabil ca anul acesta să treacă de 30 de milioane de dolari. Irina Begu e a doua la câștiguri, cu 4.794.879 $. Mihaela Buzărnescu, care a avut un an 2018 excelent, a strâns până acum 1.596.871 $, în vreme ce sărbătorita, Raluca Olaru, a ajuns la un total de ”doar” 1.316.533 $, explicabil deoarece la dublu premiile sunt mai mici. În total, a fost o masă de peste 36 de milioane de dolari, care exprimă, totodată, și valoarea tenisului românesc. Pentru că în acest sport, performanța e direct proporțională cu banii obținuți.

Raluca Olaru, alaturi de invitatii sai la aniversarea a 30 de ani
Raluca Olaru, alaturi de invitatii sai la aniversarea a 30 de ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net