Patru români joacă luni la Melbourne

Ultima actualizare:

    Marius Copil
Marius Copil

Prima zi a Australian Open este una plină pentru jucătorii români prezenţi la Melbourne. Trei fete şi un băiat vor juca în turul inaugural. Concursul e în direct pe Eurosport.

Primele urmau să intre în cursă, în noaptea de duminică spre luni, la ora 2.00 Irina Begu şi Monica Niculescu. Semifinalistă la Shenzhen, în prima săptămână a anului, Irina o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie 31. Monica Niculescu, care acum patru zile avea probleme la gât, dar acum e recuperată total, a jucat, tot de la ora 2.00, contra nemţoaicei Mona Barthel.

A treia jucătoare din România care va evolua în cursul zilei de azi va fi eroina ultimei săptămâni, Mihaela Buzărnescu. Finalistă sâmbătă la Hobart, jucătoarea în vârstă de 29 de ani va juca, de la ora 10.00, ora României, contra favoritei 2, daneza Caroline Wozniacki. O tenismenă pe care o cunoaşte nu doar de la televizor ci încă din perioada junioratului, când a disputat, contra ei, finala de la Orange Bowl, dar şi multe alte finale. De asemenea, ele au fost adversare şi în primul tur la US Open, când s-a impus nordica.

Marius Copil, singurul reprezentant al României pe tabloul masculin, urma să joace, tot de la ora 2.00, contra francezului Gilles Simon. Chiar dacă pare un meci greu, românul conduce cu 1-0 la meciurile directe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net