Presa străină comentează eliminarea Simonei Halep în turul 2 de la Sydney

Ultima actualizare:

    Simona Halep a pierdut primul meci disputat în 2019Foto: EPA
Simona Halep a pierdut primul meci disputat în 2019Foto: EPA

Cotidianul francez ”L'Equipe” a notat, după primul meci al Simonei Halep în 2019, că spatele liderului WTA, afectat de o hernie de disc, a ţinut, însă jocul româncei a lăsat puţin de dorit. Românca a fost învinsă în această dimineață (miercuri, 9 ianuarie), cu 6-4, 6-4, de australianca Ashleigh Barty, aflată pe locul 15 WTA, în turul al doilea de la Sydney International, turneu de categorie Premier.

Pe site-ul cotidianului s-a precizat: "Dacă spatele (Simonei) i-a ţinut, jocul ei a fost puţin absent în faţa lui Ashleighe Barty. Finalistă anul trecut la Open-ul australian, numărul 1 mondial, în vârstă de 27 de ani, este lansată într-o cursă contracronometru pentru a ajunge la cel mai bun nivel înaintea primului grand slam al anului".

De asemenea, publicațiile de la antipozi subliniază succesul jucătoarei australiene, care a revenit în tenis după ce se dedicase pentru ceva vreme jocului de cricket. "Este ziua lui Ashleigh Barty!", a titrat ”Sydney Tennis”, iar ”Herald Sun” a notat că "Ash Barty obține una dintre cele mai mari victorii din carieră dupa ce a întrecut-o pe numărul unu mondial, Simona Halep, în două seturi identice la Sydney".

Halep a fost acceptată direct în această fază a competiţiei, disputând primul meci după o pauză de peste trei luni, cauzată de accidentarea suferită la spate.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net