Primele declaratii ale Mihaelei Buzărnescu în calitate de învingătoare la San Jose

Ultima actualizare:

    Mihaela Buzarnescu a invins-o clar pe Maria Sakkari in finala de la San JoseFOTO: Facebook
Mihaela Buzarnescu a invins-o clar pe Maria Sakkari in finala de la San JoseFOTO: Facebook

Mihaela Buzărnescu a cucerit duminică seară la San Jose primul titlu WTA al carierei. A făcut-o de o manieră categorică, iar discursul ei de la ceremonia de premiere a arătat a adevărată învingătoare, care și-a păstrat însă modestia. O combinație rară.

După finala fără istoric câștigată în fața Mariei Sakkari la San Jose 2018, scor 6-1, 6-0, și după bucuria imediată a victoriei, pe care o puteți vedea AICI, Mihaela Buzărnescu a avut parte de ceremonia de premiere. Iar dacă la precedentele două ceremonii, la Hobart și la Praga, ea fusese cea care vorbise prima, din postura de finalistă, acum ea a fost cea care a încheiat, fiind marea câștigătoare. Iată ce a declarat jucătoarea noastră.

”Felicitări, Maria, pentru… Unde eşti? Felicitări pentru această săptămână. Eşti atât de tânără şi ai tot viitorul în faţă. Sper că mai pot volua câţiva ani la acest nivel. În urmă cu doi-trei ani, jucam turnee Futures şi nu credeam că o să pot atinge acest nivel, sper că vom putea juca din nou împreună. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să ne urmăriţi, a fost extraordinar că aţi venit să ne încurajaţi şi îmi pare rău că nu a fost o jucătoare americană în finală, dar sunt fericită că o să fiu pe afişul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine“, a declarat Buzărnescu, la festivitatea de premiere.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net