Realizat de Radu Muntean, primul documentar despre Simona Halep va fi difuzat în 1 decembrie, la ora 16.00, la Pro TV. Intitulat „3mm”, filmul ne dezvăluie cum este campioana tenisului în viaţa de zi cu zi, la antrenamente, dar şi care este relaţia ei cu antrenorul Darren Cahill.


Este știut că Simona Halep a vorbit deseori despre rolul important jucat de australian în ascensiunea sa. “Trebuie să mă simt bine cu oamenii cu care lucrez. Pe Darren l-am ales pentru că mi-a plăcut foarte mult pedagogia lui, faptul că m-a înţeles, că mi-a înţeles nervii, personalitatea şi a încercat pe stilul meu să mă schimbe oarecum. El mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l întâlnesc pe el. M-a deschis foarte mult. Australienii aşa sunt, foarte pozitivi”, a spus Simona Halep despre Cahill. 
Nici antrenorul n-a rămas dator, dând o replică în stilul său caracteristic.  „În Australia, avem un personaj de desene animate numit Diavolul Tasmanian. Este incredibil de rapid, se învârte mereu în jurul lui. Aleargă cu o mie de mile pe oră şi mai mereu este nervos. Mereu caută probleme. Pentru mine cam aşa este şi Simona”, a mărturisit Cahill în documentar.
Regizorul și scenaristul Radu Muntean a debutat cu filme documentare și are în palmares filme apreciate și premiate la festivaluri internaționale, precum „Furia”, „Hârtia va fi albastră”, „Boogie” sau „Marți după Crăciun”.

 
 
Loading...