Reacția Andreei Raicu, după ce Horia Tecău a câștigat titlul la US Open

Ultima actualizare:

    Andreea Raicu și Horia Tecău, pe vremea când formau un cuplu solid
Andreea Raicu și Horia Tecău, pe vremea când formau un cuplu solid

Horia Tecău și Jean Julien Roger au câștigat titlul, la dublu, la Australian Open. Este cel de-al doilea titlu de Grand Slam cucerit de cei doi, după ce, în 2015, s-au impus pe iarba de la Wimbledon.

Tecău și Rojer, prin această victorie, au obținut calificarea și la Turneul Campionilor. Andreea Raicu, fosta iubită a sportivului român, l-a felicitat pe Horia pe contul său de Facebook. Cei doi s-au despățit în 2013, după o relație de aproape un an. 

Turneele şi meciurile de tenis la care a participat l-au ţinut pe Horia departe de Andreea. „Ochii care nu se văd se uită" e un proverb care s-a adeverit şi de această dată. Vestea că ar fi separaţi a fost confirmată, la vremea aceea, de apropiaţii sportivului. Iar Andreea Raicu a confirmat.

simeon stalpnicul png

Timpul le uită pe toate, iar Andreea a ținut să-l felicite pe Horia pentru această perfomanță. „Bravo, Horia Tecău! Sunteți cei mai buni! Meritați acest trofeu”, a scris Andreea Raicu pe contul ei de socializare. 

La cei 32 de ani ai săi, sportivul nostru a cucerit 32 de titluri, dintre care 2 de Grand Slam și o medalie de aur la Olimpiada din 2016. Conform site-ului oficial al WTA, Horia Tecău a obținut din tenis 3,864,666 de dolari. 

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net