Roger Federer nu vrea să audă de tenis în timpul pandemiei! Motivul pentru care elvețianul nu se antrenează acasă

Ultima actualizare:

    Roger Federer nu se antrenează deloc în perioada pandemiei Foto Gettyimages
Roger Federer nu se antrenează deloc în perioada pandemiei Foto Gettyimages

Roger Federer, în vârstă de 38 de ani, proftită din plin de pauza de la competiţiile sportive. În ciuda faptului că se gândeşte cu nostalgie la terenul de tenis şi asteaptă cu nerăbdare să concureze din nou, eleveţianul nici nu vrea să audă despre antrenamente. Iată care este motivul pentru care Roger Federer refuză să se antreneze în perioada pandemiei.

Roger Federer a dezvăluit în cadrul unei videoconferinţe cu Gustavo Kuerten, susţintă în cadrul evenimentului «Vencendo Juntos» («Câştigăm împreună») pentru strângerea de fonduri pentru ajutorarea a 35.000 de familii în Brazilia, că nu se antrenează în perioada aceasta. El preferă să se bucure altfel de timpul petrecut alături de familie, aşadar exerciţiile fizice se află pe loc secund. "Nu mă antrenez în această perioadă, pentru că, sincer, nu văd rostul. Sunt mulţumit de starea mea fizică, dar reluarea competiţiilor este departe după părerea mea. Şi cred că este important să profit mental de această pauză, în acest stadiu al carierei mele, după ce am jucat atâta tenis", a declarat Federer.

Roger Federer alături de Rafel Nadal
Roger Federer alături de Rafel Nadal

Roger Federer speră ca meciurile de tenis să fie reluate în condiții normale 

Elveţianul a subliniat că se gândeşte cu nerăbdare la momentul în care va intra din nou pe teren pentru a concura împotriva adversarilor şi şi-a exprimat dorința ca activitățile sportive să poată fi reluate în condiții normale. Pe cât de mult își dorește acest lucru, pe atât de conștient este de faptul că pandemia de coronavirus a dat peste cap lumea sportului, iar competițiile din întraga lume au de suferit. 

"Nu îmi pot imagina arene goale. Sper că nu se va ajunge aici. Sigur că putem juca şi fără spectatori, dar sper că totuşi circuitul se va relua aşa cum a fost, chiar dacă trebuie să mai aşteptăm puţin. Sau pe terenuri mai mari umplute doar pe jumătate", a declarat Roger Federer. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net