S-a stabilit ora meciului Simona Halep - Serena Williams, de la Australian Open 2019

Ultima actualizare:

    Simona Halep la Australian Open 2019FOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep la Australian Open 2019FOTO: Guliver/ Gettyimages

Organizatorii au anunțat ora meciului dintre Simona Halep și Serena Williams, considerată de specialiști drept adevărata finală a competiției de la Melbourne.

Meciul din Simona Halep, locul I WTA, şi Serena Williams, locul 16 WTA, se va disputa, luni, de la ora 10.00, în optimile de finală la Australian Open.

Meciul dintre Halep şi Williams va fi primul din sesiunea de seară de pe arena Rod Laver. Aceasta va fi a zecea lor partidă directă (8-1 pentru Williams), prima de când Serena a devenit mamă.

Pregătirea meciului cu Serena Williams a început pentru Simona la câteva minute după victoria obținută în turul trei, contra surorii ei, Venus (scor 6-2, 6-3). La conferința de presă ce a urmat acelui meci, Halep a deconspirat tactica pe care o va aborda în meciul cu mezina familiei Williams: ”Am bătut-o doar o dată în viaţă, aşa că nu pot spune prea mult despre acest meci. Doar că va fi o uriaşă provocare pentru mine. Este întotdeauna extraordinar să joc împotriva Serenei deoarece de fiecare dată trebuie să învăţ ceva din meci. Trebuie să fiu inteligentă, agresivă, trebuie să o mişc şi să dau totul. Nu o să mă gândesc foarte mult la asta, pentru că nu e nimic de gândit în mod special, doar să merg acolo să joc natural şi cu încredere. Am jucat de multe ori împotriva ei, am avut meciuri dificile împreună, aşa că o să fie doar un alt meci uriaş pentru mine. Nu voi pune presiune pe mine. Este o bună ocazie de a juca cel mai bun tenis şi de a mă simţi bine pe teren”, a declarat Halep, care a câștigat doar una dintre cele 9 confruntări anterioare cu Serena.

Partida este una pe care toți fanii tenisului au așteptat-o încă de la tragerea la sorți. Iar organizatorii au simțit acest lucru și au programat-o în deschiderea sesiunii de seară, pe arena Rod Laver, cea mai importantă a complexului. Meciul va începe de la ora 10.00, ora României, și va fi transmis în direct la Eurosport.

Înaintea acestei partide, Simona a primit o veste bună. Ieri, ea a scăpat de una dintre principalele urmăritoare în ocuparea primului loc, Angelique Kerber. Aceasta a dost învinsă în optimi, cu 6-0, 6-2, de americanca Danielle Collins. Acum, pe urmele româncei au rămas doar cinci jucătoare.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net