Se știe ora la care va juca Simona Halep pentru revenirea pe primul loc în WTA

Ultima actualizare:

    Simona Halep, in actiune la Miami Open 2019FOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona Halep, in actiune la Miami Open 2019FOTO: Guliver/ Gettyimages

A fost stabilită ora meciului Simona Halep – Karolina Pliskova, din semifinalele Miami Open 2019. Acesta va fi ultimul din program în noaptea de joi spre vineri.

Partida dintre Halep și Pliskova va avea loc vineri dimineață, de la ora 3.00, de fapt nu înainte de această oră. Acest meci este ultimul pe terenul central și e foarte posibil să se joace mai târziu decât ora anunțată inițial. Cert este că el va fi transmis în direct pe DigiSport. Cealaltă semifinală de la Miami, Anett Kontaveit – Ashleigh Barty, va avea loc de la ora 19.00, joi.

Simona Halep va redeveni lider mondial WTA dacă învinge

Pentru Simona Halep meciul cu Karolina Pliskova este foarte important, deoarece o victorie o va readuce de luni pe primul loc al clasamentului WTA. Ea a fost ultima oară lider mondial în timpul turneului de la Australian Open, atunci când a fost deposedată de prima poziție de japoneza Naomi Osaka, noua campioană.

Simona Halep poate fi pe locul 3 în lume de luni

Dacă va pierde, Simona Halep este în pericol să piardă locul 2, ocupat acum în clasamentul live. Ea poate cădea pe poziția a treia dacă Pliskova, chiar adversara Simonei din semifinale, va ajunge să cucerească titlul la Miami Open.

Simona Halep și Karolina Pliskova au fost adversare de 9 ori

De-a lungul timpului, Simona Halep și Karolina Pliskova au fost adversare de 9 ori. Românca a câştigat de șapte ori, ultima confruntare având loc în februarie, la Ostrava, când Simona Halep s-a impus în confruntarea contând pentru primul tur al Grupei Mondiale 1 a Fed Cup.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net