Serena Williams se antrenează 45 de minute pe zi

Ultima actualizare:

    Serena Williams  are o viaţă  socială activă
Serena Williams are o viaţă socială activă

Deţinătoarea titlului de la Wimbledon, americanca Serena Williams, nu a mai jucat de la finalul lunii ianuarie, fiind însărcinată, dar aceasta nu înseamnă că ea nu se antrenează zilnic. Informaţia a fost dezvăluită de antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou.

Acesta a declarat pentru WTA: „Serena e însărcinată în 7 luni, dar încă mai joacă tenis 45 de minute pe zi. E adevărat că nu aleargă. Nu poate şi nici nu ar trebui. Dar loveşte mingea zilnic şi de aceea mental a rămas alături de tenis. De asemenea, face exerciţii”, a povestit Moratoglou. 


    Însărcinată în 7 luni,  americanca e de  neoprit pe teren
Însărcinată în 7 luni, americanca e de neoprit pe teren

Dacă totul va decurge aşa cum speră Serena, ea va fi înapoi pe teren în luna ianuarie, la Australian Open: „În primul rând, e foarte fericită că va fi mamă. Aşteaptă acest lucru de mult timp. În acelaşi timp, e dezamăgită şi frustrată că nu poate juca tenis. Aşa că acum are sentimente amestecate. Dar cu antrenamentele pe care le face sunt convins că revenirea ei va fi rapidă. Totuşi, trebuie să vedem dacă Serena îşi va păstra planurile de revenire rapidă după ce va ţine prima dată copilul în braţe”, a mai spus antrenorul francez.

Mouratoglou spune că persoanele care sugerează că Serena, care în septembrie va împlini 36 de ani, nu ar mai reveni la valoarea ei iniţială mai mult o ambiţionează pe americancă: „Sunt sigur că dacă va reveni, Serena va face tot ce depinde de ea pentru a mai cuceri un Grand Slam. Ea nu ar mai juca dacă nu ar crede că poate deveni din nou campioană de Grand Slam”, a încheiat Mouratoglou. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net