Serenadă pentru Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep are un bilanţ de două victorii, două înfrângeri în 2017, destul de puţin pentru numărul 4 WTAFotografii: Guliver/Gettyimages
Simona Halep are un bilanţ de două victorii, două înfrângeri în 2017, destul de puţin pentru numărul 4 WTAFotografii: Guliver/Gettyimages

Duminica viitoare, cântăreţul britanic John Newman va deschide ziua finalelor la turneul feminin de la St. Petersburg. Dacă se respectă calculele hârtiei, atunci artistul pop de 26 de ani va cânta în primul rând pentru favorita numărul unu, Simona Halep.

Eliminată ruşinos de la Australian Open încă din primul tur, Halep s-a retras în ţară pentru câteva zile de vacanţă, timp berechet pentru a-şi linge rănile şi pentru a relua cu forţe proaspete sezonul abia început. De luni, Simona va fi cap de afiş la St. Petersburg, un turneu care a crescut mult în importanţă în ultimii ani, având acum şi un fond de premiere considerabil, de peste 700.000 de dolari. Din postura de a patra jucătoare a lumii, Halep este cap de serie numărul unu la competiţia programată să se desfăşoare într-o sală ultra-modernă, Sibur Arena, cu o capacitate de 7.000 de locuri. La capitolul adversare, românca n-ar trebui să se teamă decât de armata de rusoaice înscrise la start, în frunte cu Svetlana Kuzneţova şi Elena Vesnina, care vor juca „acasă”. Astfel, în lipsa unor suprize neplăcute, ne aşteptăm s-o vedem pe Halep în finală, cu şansa de a cuceri al 15-lea trofeu WTA al carierei.

Dincolo de cupe, puncte şi bani, Simona Halep are un motiv în plus să tragă tare în săptămâna care urmează. Asta pentru că organizatorii de la St. Petersburg au pregătit o mega-surpriză pentru ultima zi a turneului. Mai exact, în deschiderea finalei, în sală va avea loc un scurt concert al unuia dintre cei mai apreciaţi cântăreţi ai momentului. Este vorba despre britanicul John Newman, cunoscut mai ales pentru piesa „Love Me Again”, care va deschide show-ul de la St. Petersburg. „John ne-a fascinat cu muzica sa sinceră, care celebrează feminitatea”, a declarat producătoarea spectacolului, explicând motivul pentru care Newman a fost ales să cânte cu ocazia unui turneu de tenis feminin.

John se luptă cu o tumoare

simeon stalpnicul png

Cântăreţ, compozitor şi producător, John Newman se confruntă de câţiva ani cu o tumoare benignă pe creier. În vara lui 2016, britanicul a confirmat afecţiunea de care suferă, anunţându-şi fanii că va continua să cânte. „Nimic nu mă va împiedica vreodată să fac ce îmi place cel mai mult, nimic nu mă va împiedica să fac muzică. Oamenii nu ar trebui să-şi facă griji pentru mine, prognosticul este bun şi sunt atât de mulţi oameni în situaţii mult mai grave”, a spus Newman.

Simona are primul tur liber

Simona Halep este cap de serie numărul 1 la St. Petersburg și de aceea are primul tur liber. În optimile de finală, a patra jucătoare a lumii ar putea juca împotriva unei alte românce, Monica Niculescu. Aceasta o va întâlni în primul tur pe croata Ana Konjuh. Pe tabloul principal se regăsește și Irina Begu. Aceasta va juca în primul meci contra unei sportive care va veni din calificări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net