Simona Halep participă în această săptămână la turneul de la Miami, unul foarte important prin prisma punctelor pe care le are de apărat. Dacă lucrurile nu merg aşa cum ar trebui, ea ar putea cădea pe locul 8 în lume.


Concret, Simona Halep, calificată în sferturile de finală anul trecut, se situează acum pe locul 5, dar diferenţa faţă de urmăritoarele sale este foarte mică. Astfel, dacă jucătoarea noastră nu are o prestaţie măcar la fel de bună precum cea de anul trecut, Garbine Muguruza şi Agnieszka Radwanska o pot depăşi dacă ajung în sferturile de finală. De asemenea, există şi pericolul numit Svetlana Kuzneţova, care dacă va cuceri titlul îi va ceda locul 8 Simonei. Astfel, românca, desemnată cap de serie numărul 3, este calificată direct în turul secund al competiţiei. Prima ei adversară va fi învingătoarea dintre Kristina Kucova (Cehia), poziţia 82 în ierarhia mondială, şi Naomi Osaka (Japonia), locul 49 WTA.

Aseară, după închiderea ediţiei, au jucat în turul decisiv al calificărilor de la Miami Patricia Ţig şi Ana Bogdan. De asemenea, Monica Niculescu a debutat în primul tur al competiţiei.

Pe tabloul principal le mai avem pe Sorana Cîrstea şi pe Irina Begu, aceasta urmând să intre direct în turul secund.

 
 
Loading...