Simona Halep ar putea reveni în turnee în mai puțin de o lună. Unde vrea să joace

Ultima actualizare:

    Simona Halep în acțiune la Cluj, la Winners OpenFOTO: Facebook/ SportsFestival
Simona Halep în acțiune la Cluj, la Winners OpenFOTO: Facebook/ SportsFestival

Simona Halep a anunțat la Cluj care este primul turneu la care ar vrea să joace după deblocarea circuitului profesionist feminin. Ea intenționează să meargă la Palermo.

Directorul Ladies Open de la Palermo, Oliviero Palma, s-a declarat încântat de dorinţa Simonei Haleo, locul 2 WTA, de a participa la turneul de categorie WTA International.

"Ne bucurăm de interesul ridicat al Simona Halep pentru Palermo Ladies Open, o vom aştepta la Country Club pentru o ediţie istorică a turneului. Am fost în contact cu managerul lui Halep de ceva timp şi am vorbit mult despre potenţiala ei participare la Palermo. Este una dintre cele mai bune jucătoare din lume şi prezenţa ei ar contribui la transformarea extraordinară a unui turneu aflat deja la nivel înalt. Vom lăsa uşile deschise pentru ea cât mai mult timp posibil, precum şi pentru alte jucătoare din Top 10 care vor dori să îşi reia sezonul la Palermo", a declarat Oliviero Palma, pentru site-ul oficial al turneului.

Simona Halep a jucat primul meci după 134 de zile

Conform noului calendar al WTA, turneul de la Palermo va deschide seria competițiilor profesioniste feminine după cele cinci luni de întrerupere a sportului cu racheta. Dacă totul decurge conform planului, de la 3 august vedetele tenisului feminin se vor aduna pe zgura de la Palermo ca să lupte pentru primul trofeu de după pandemie. Printre acestea s-ar putea număra și Simona Halep. Chiar dacă nu s-a înscris în termenul limită, ea poate primi oricând un wild card, în calitate de număr 2 mondial. ”E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători din nou liniștiți, pentru că este puțin îngrijorător. Nu am luat o decizie definitivă în privința revenirii în circuit, dar sper să încep cu Palermo”, a declarat Simona Halep la Cluj, acolo unde a jucat un meci demonstrativ de dublu mixt, alături de Horia Tecău. Cei doi, care vor să lupte pentru o medalie olimpică în această probă la Tokyo, anul viitor, au învins cu scorul de 6-3, 6-4, perechea Marius Copil/ Gabriela Ruse. Aceasta din urmă a câștigat, tot duminică, titlul turneului demonstrativ Winners Open, după ce a dispus în finală, cu 6-4, 6-3, de Irina Begu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net