Simona Halep are adversare de coșmar la Indian Wells

Ultima actualizare:

    Simona Halep la tragerea la sorti de la Indian WellsFoto: Doartenis.ro
Simona Halep la tragerea la sorti de la Indian WellsFoto: Doartenis.ro

În cursul nopții a avut loc la Indian Wells tragerea la sorți a tabloului principal de la Indian Wells. Simona Halep nu poate spune că a avut prea mare noroc.

Simona Halep, favorită 5 a turneului de la Indian Wells și campioana ediției precedente va avea BYE în primul tur. În turul secund, ea va juca împotriva învingătoarei dintre americanca Vania King și o jucătoare venită din calificări. În turul al treilea, dacă se vor respecta calculele hârtiei, va juca împotriva favoritei 30, Ekaterina Makarova, după care încep reuniunile de seară cu familia Williams. În optimi, Simona ar trebui să joace contra surorii mai mari, Venus. Cap de serie numărul 10 și aflată la prima participare la acest turneu din 2001 încoace, ea este unul dintre principalele subiecte de discuție la această competiție.

În sferturi, pe Simona o așteaptă un meci mare: contra liderului mondial, Serena Williams, principala favorită a întrecerii. În fine, semifinalele vor fi mai ușoare, dacă se poate spune așa, – contra favoritei 3, Agnieszka Radwanska.

Așa cum spuneam, pe tabloul principal de la Indian Wells mai sunt și alte trei tenismene din România. Culmea e că toate sunt grupate în prima jumătate a tabloului. Irina Begu, aflată la primul turneu după Australian Open, va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări. Apoi, în turul secund, o așteaptă o confruntare cu Serena Williams, liderul mondial.

Monica Niculescu, desemnată cap de serie numărul 32, are BYE în primul tur. În turul secund, va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre britanica Heather Watson și kazaha Galina Voskoboeva. În turul trei, ar urma să joace contra favoritei 3, Agnieszka Radwanska.

Alexandra Dulgheru va juca în primul tur tot împotriva unei jucătoare venite din calificări. În turul secund, Alex ar urma să joace contra favoritei 23, americanca Madison Keys.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net