Simona Halep are un nou preparator fizic. Anul trecut, a fost dat afară de la FCSB

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: Guliver/ GettyImages
Simona HalepFoto: Guliver/ GettyImages

Simona Halep a decis să lucreze din nou cu un preparator fizic la aproape un an după ce s-a despărțit de Theo Cercel. Marian Lupu a mai lucrat cu tenismeni, dar numele lui a devenit cunoscut publicului larg după ce a fost dat afară cu scandal de la FCSB dintr-o toană a patronului-antrenor Gigi Becali.

În videoclipul postat luni pe Instagram, Simona Halep lucrează cu Marian Lupu, un preparator fizic foarte bun, dar care a avut de suferit pentru că a intrat în gura patronului-antrenor al FCSB, Gigi Becali. Cum le știe el pe toate, omul de afaceri l-a acuzat în finalul lunii iulie a anului trecut că din cauza lui se accicentează jucătorii. Evident, o tâmpenie, dar când își pune ceva în cap ”Războinicul Luminii”, cum își spunea pe vremuri, se face noapte în sat.

”Da, l-am dat afară! Nu este normal să ai atâția accidentați! O să căutăm alt preparator. Azi dimineață s-a accidentat Hora, a dat cu piciorul în minge și a făcut întindere. Am vorbit cu MM Stoica și cu doctorul și mi-au spus că e ceva în neregulă. Nu e normal așa ceva. De un an de zile eram nemulțumit, dar am întrebat și mi s-a spus că antrenorul se ocupa de pregătirea fizică. Dar nu antrenorul era de vină”, declara atunci Gigi Becali pentru gsp.ro.

Drept urmare, a fost concediat, însă fiind un om care chiar știe meserie, având ani de zile de experiență și de lucru pe la echipele naționale de fotbal, dar și în alte sporturi, nu a rămas pe drumuri.

Marian Lupu a mai colaborat cu Victor Hănescu sau Irina Begu

Acum, iată-l întorcându-se la prima dragoste, tenisul, acolo unde a lucrat de-a lungul vremii, printre alții, cu Victor Hănescu sau Irina Begu și rezultatele colaborării s-au văzut pe teren. Acum, va încerca să o ajute și pe Simona în tentativa ei de a cuceri titlul olimpic în 2021, acesta fiind obiectivul declarat al sezonului viitor pentru româncă. Din postarea Simonei rezultă că nu este doar o colaborare de o zi, ci că Marian Lupu este deja parte din echipă, fiind menționat alături de Darren Cahill și de Artemon Apostu Efremov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net