Simona Halep a intrat în a doua jumătate a carantinei de la Adelaide, iar unul dintre antrenorii ei, Artemon Apostu-Efremov, a povestit cum trec zilele pentru a doua jucătoare a lumii.


Conform unei decizii a organizatorilor de la Australian Open, primii trei jucători și primele trei jucătoare din lume au fost carantinați la Adelaide și nu la Melbourne, ca restul participanților. Aceasta deoarece la Adelaide condițiile de carantinare sunt mai puțin aspre, în sensul că fiecare participant putea fi însoțit de întreg staff-ul sau de familie, spre deosebire de orașul care găzduiește turneul de Grand Slam, unde era permis doar un antrenor.

simona_halep_joc_adelaide_tenis.jpg

Simona Halep, la antrenament pe terenul din Adelaide
Simona Halep, la antrenament pe terenul din Adelaide
FOTO: Instagram

Într-o intervenție în direct la Digi Sport, Artemon Apostu Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a povestit cum decurge carantina la Adelaide. ”Avem condiţii foarte bune. Cei de aici, din Adelaide, şi-au dat silinţa foarte mult, sunt reguli foarte stricte de securitate. În principiu, ele seamănă cu ce e la Melbourne, avem patru ore şi jumătate în care putem să ieşim din cameră şi doar pentru a merge la teren. Tenisul este aproximativ două ore. Singura diferenţă majoră, şi asta este dată de politica fiecărui stat în parte, este că aici avem voie să mergem toţi la teren. E permis accesul celor din grup”.

simona_halep_darren_cahill.jpg

Simona Halep, alături de Darren Cahill, la Adelaide
Simona Halep, alături de Darren Cahill, la Adelaide
FOTO: Instagram

”În rest, suntem izolaţi, nu ne vedem cu nimeni altcineva din celelalte grupuri, avem trasee diferite, totul este practic separat. Aici avem balcon, suntem într-un aparthotel, comparativ cu Melbourne, unde sunt camere de hotel. Din punct de vedere al timpului de antrenament este la fel, şi aici şi la Melbourne. Nu ne-am antrenat mai mult de două ore. E o atmosferă bună în echipă, au fost şapte zile pline, fără pauză, încercăm să profităm de fiecare moment pe care îl avem pentru a ne pregăti”, a declarat tehnicianul.

Simona Halep, care îl are alături și pe antrenorul principal australian Darren Cahill, va juca primul meci din acest an la 29 ianuarie, într-un turneu demonstrativ care va fi organizat la Adelaide și la care vor mai participa Naomi Osaka, Ashleigh Barty și Serena Williams.

simona_halep_sare_coarda.jpg

Simona Halep sare zilnic coarda
Simona Halep sare zilnic coarda
FOTO: Instagram
 
 
Loading...