Simona Halep, contra statisticii la Fed Cup

Ultima actualizare:

    Simona Halep  este jucătoarea  nr. 1 a echipei  României  de Fed Cup
Simona Halep este jucătoarea nr. 1 a echipei României de Fed Cup

Simona Halep, liderul echipei de Fed Cup a României, este principala ţintă a fanilor la Cluj. Toată lumea aşteaptă din partea ei două victorii, chiar dacă adversarele ei fac parte, amândouă, din Top 15 WTA. Statistica spune însă că misiunea Simonei va fi foarte dificilă.

Simona Halep a fost mereu prezentă la echipa de Fed Cup a României în meciurile de debut ale anului. Numai că, spre deosebire de această ediţie, ea venea cu moralul mult mai bun, un moral dat de victoriile obţinute în circuitul WTA de-a lungul lunii ianuarie. În 2014, când echipa noastră evolua în Grupa I Euro-Africană – a treia divizie valorică a Fed Cup – Simona adunase 4 victorii în Australia înainte de a juca împotriva Ungariei, Marii Britanii şi Ucrainei. În 2015, înaintea meciului cu Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II, lucrurile au stat chiar mai bine: Simona adunase 9 victorii şi suferise o singură înfrângere, cucerind deja şi un prim trofeu în sezon, la Shenzhen, înaintea partidei care a avut loc la Galaţi în urmă cu exact un an.  Acum, din păcate, lucrurile nu stau deloc bine pentru Simona: a câştigat doar două din cele patru meciuri disputate în 2016. Numai că, dat fiind palmaresul favorabil pe care îl are în faţa Petrei Kvitova şi a Karolinei Pliskova, dar şi cheful de joc pe care îl arată la Cluj, Simona are capacitatea de a aduce două puncte echipei României contra deţinătoarei trofeului, Cehia.

Partida România – Cehia va avea loc sâmbătă şi duminică, la Cluj. Primul meci din fiecare zi este programat de la ora 13.00. Toate întâlnirile vor fi transmise în direct la DolceSport. Tragerea la sorţi a meciurilor va avea loc vineri, 5 februarie, de la ora 12.30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net