Simona Halep a dat tensiul pe baschet!

Ultima actualizare:

    Simona Halep s-a relaxat la un meci de baschetfoto: Municipiul Cluj-Napoca | Dan Tautan
Simona Halep s-a relaxat la un meci de baschetfoto: Municipiul Cluj-Napoca | Dan Tautan

Absentă din echipa de Fed Cup din cauza unei accidentări, Simona Halep a avut parte de o experiență inedită la Cluj.

Simona Halep nu va juca pentru România în partida contra Canadei, din Fed Cup, întâlnire care se dispută maine și duminică, la Cluj. Totuși, cea mai bună tenismenă ”tricoloră” este alături de fete în Ardeal și le susține moral, dar și cu sfaturi la antrenamente. Joi seară, Simona a lăsat tenisul și s-a dedicat baschetului! Ea a deschis meciul dintre U BT Cluj și Keravnos.

”Nu pot juca, dar vreau să fiu alături de fete, de echipă”. Așa motiva Simona Halep prezența la Cluj, la întâlnirea din Fed Cup, cu Canada. Deranjată în continuare de accidentarea suferită la Australian Open, ocupanta locului doi mondial nu ratează nici un antrenament al fetelor, le susține, le dă sfaturi și le mobilizează înainte de confruntările de mâine și duminică.

Joi seara, Halep a făcut însă o pauză de tenis și a alocat câteva ore altui sport. Baschetului! Simona a fost invitată de șefii campioanei en-titre,  U BT Cluj, să deschidă meciul pe care echipa l-a susținut în faza secundă a grupelor FIBA Europe Cup, contra celor de la Keravnos Nicosia. Îmbrăcată sport, jucătoarea de tenis a zâmbit în permanență în apropierea uriașilor baschetbaliști și s-a amuzat teribil în momentul în care a trebuie să le arunce mingea, pentru primul angajament al partidei. Simona le-a purtat noroc celor de la U BT, care i-au învins pe ciprioți cu 77-71 și s-au calificat în optimile competiției, acolo unde vor da peste olandezii de la Donar Groningen.

”Am avut parte de o surpriză plăcută. Am susţinut echipa U BT Cluj şi am dat lovitura de start la meciul din FIBA Europe Cup”, a scris Simona Halep pe Facebook, postând şi câteva fotografii în timpul partidei de baschet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net