Simona Halep, de mână cu iubitul prin Bucureşti

Ultima actualizare:

    Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu din vara anului trecutFoto: Blitz
Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu din vara anului trecutFoto: Blitz

Simona Halep este mai îndrăgostită ca niciodată. Ea îşi petrece tot timpul liber alături de iubitul său, omul de afaceri Toni Iuruc, iar dezamăgirea pe care i-a produs-o retragerea de la Indian Wells este parcă mai uşor de vindecat.

Aflată în plină recuperare după accidentarea la glezna stângă căpătată la jumătatea lunii trecute, la Dubai, turneu pe care l-a câştigat chiar şi în aceste condiţii, Simona Halep (28 de ani) a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii ziarului Click! plimbându-se de mână cu iubitul său, Toni Iuruc (40 de ani). Îmbrăcată modern, cu o geacă de blugi foarte în vogă în aceste zile, al cărei preţ este de 1.300 de dolari, dar şi cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă şi cu pantofi sport, Simona s-a bucurat din plin de momentele petrecute cu primul bărbat care a reuşit să-i cucerească inima. Şi alături de care arăta foarte bine, şi el având o ţinută sportivă. De altfel, legătura dintre cei doi a devenit atât de puternică încât omul de afaceri o însoţeşte pe campioana noastră peste tot, fie că este în cantonament sau în timpul liber. 


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Toni este cel care conduce mașina la fiecare ieșire cu Simona
Toni este cel care conduce mașina la fiecare ieșire cu Simona

Acum, dacă totul ar fi decurs normal, cei doi s-ar fi aflat, alături de echipa Simonei, la Indian Wells, acolo unde jucătoarea noastră ar fi fost cap de serie numărul 2 al turneului pe care l-a câştigat în urmă cu cinci ani. Din păcate, ea nu este recuperată după acea accidentare de la Dubai, aşa că a anunţat de sâmbătă că nu va juca la unul dintre cele mai importante turnee din circuitul profesionist feminin. Mai mult, de această competiţie o leagă şi amintirea primelor antrenamente făcute alături de Darren Cahill, în 2015.

Simona nu va fi singurul nume mare care va absenta de la turneul american, programat în perioada 11-22 martie. Principala absenţă pentru organizatori o constituie chiar deţinătoarea titlului, canadianca de origine română Bianca Andreescu. Dar pe lista absenţelor se află şi jucătoare ca nemţoaica Angelique Kerber sau belarusa Victoria Azarenka.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net