Simona Halep, despre accidentarea la gleznă: “Miercuri dimineaţă voi vedea ce am”

Ultima actualizare:

    Coco Wandewege a frânt zborul jucătoarei noastre spre trofeul de la Stuttgart, dar românca rămâne numărul 1 WTAFOTO: Guliver/ GettyImage
Coco Wandewege a frânt zborul jucătoarei noastre spre trofeul de la Stuttgart, dar românca rămâne numărul 1 WTAFOTO: Guliver/ GettyImage

Accidentată destul de rău la glezna stângă în timpul meciului cu australianca Destanee Aiava, câştogat cu 7-6, 6-2, în primul tur la Australian Open, Simona Halep a declarat că încă nu ştie cât de gravă e accidentarea, dar că e hotărâtă să joace joi.

“Nu ştiu încă ce să spun despre gleznă. Am simţit o durere mare pe teren, dar nu am avut timp să verific ce s-a întâmplat. Am făcut un duş, streching şi am venit aici. Voi aştepta să văd până mâine dimineaţă, să văd ce se întâmplă. Din experienţă vă spun că nu am simţit că s-a rupt nimic, dar totuşi durerea a fost mare. Trebuie să văd ce spun medicii”, a declarat Simona Halep la conferinţa de presă de după victoria cu Destanee Ayana (7-6, 6-2), conform doartenis.ro.

Ea a recunoscut că a mai fost accidentată în trecut, la aceeaşi gleznă: “Am mai avut vreo cinci accidentări la glezna stângă. Gleznele mele nu sunt bune, de aceea le şi bandajez de fiecare dată. De aceea nici nu ştiu ce s-a întâmplat, pebtru că eram bandajată. Acum nu realizez încă. Aştept să revăd momentul la TV, pentru că eu nici nu mi-l amintesc”, a mai spus ea.

Întrebată dacă există pericolul să nu joace în turul secund, Simona a fost destul de categorică: “Nu mă gândesc la asta. Sunt obişnuită să joc cu orteză la gleznă, aşa că nu cred că mă voi retrage. Dar, ştiţi cum e, proritatea este mereu sănătatea. Aşa că voi vedea. După părerea mea, voi putea juca“, a spus ea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net