Simona Halep, după finala pierdută la Madrid: «Am jucat, ca o proastă, tot ce i-a plăcut ei»

Ultima actualizare:

    Simona Halep a ratat șansa de a-și trece în palmares încă un trofeu la MadridFoto: EPA
Simona Halep a ratat șansa de a-și trece în palmares încă un trofeu la MadridFoto: EPA

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid Open în fața lui Kiki Bertens (4-6, 4-6). Românca a ratat astfel șansa de a redeveni lider mondial în clasamentul WTA. În conferința de presă de la sfârșitul meciului, Simona și-a făcut mea culpa și a explicat că este supărată pentru că a a abordat greșit tactica și a făcut jocul adversarei.

„Cred că a jucat mai bine în această seară. A meritat să câştige, cu siguranţă. Despre jocul meu, pot să spun că am evoluat greşit şi sunt supărată pentru asta. Dar nu o să fac o dramă. Mă gândesc la următorul meci, când o să joc împotriva ei, să schimb unele lucruri. Am jucat, ca o proastă, tot ce i-a plăcut. Dar asta se întâmplă uneori şi pot să extrag lucrurile pozitive din această săptămână. Nu am crezut la început că voi fi în finală, aşa că mă voi calma, voi analiza mai mult şi voi fi mai drăguţă cu mine, deoarece nu merit să fiu foarte dură. A fost un meci bun al ei şi a meritat să câştige titlul, pentru că a jucat toată săptămâna un tenis foarte bun. Aşa că a fost o săptămână bună. A fost târziu când am reuşit să găsesc soluţii şi nu am putut returna serviciul ei. A servit foarte bine. La unele mingi... nici acum nu-mi pot explica modul în care mingea m-a lovit pe mine şi cele care au atins liniile. Aşa cum puteţi vedea, sunt supărată pentru aceste lucruri, dar trebuie să o iau ca atare şi să privesc înainte, pentru că această sătămână mi-a arătat că jocul meu este acolo şi pot face lucruri bune. Cred că mingile înalte pe care le-a jucat şi unghiurile..., i-a mers foarte bine cu forehand-ul ei în diagonală. Şi această suprafaţă şi acest loc cred că sunt bune pentru ea, deoarece sunt la altitudine şi mingea merge mai repede. Cred că turneul i s-a potrivit şi a jucat cel mai bun tenis aici. Nu ştiu cum o să fie în două săptămâni (n.r. - la Roland Garros), dar în acest moment sunt bucuroasă cu jocul meu, sunt fericită că am putut trece de această săptămână. A fost o săptămână grea, sunt încrezătoare, aşa că vom vedea. Îmi plac Roma, Parisul, dar nu ştii niciodată cu tenisul, aşa că sunt pregătită pentru orice”, a declarat Halep, în conferinţa de presă de după finală, potrivit news.ro, care citează site-ul WTA.

Olandeza Kiki Bertnes a învins-o pe Simona în două seturi
Olandeza Kiki Bertnes a învins-o pe Simona în două seturi

Confruntată cu probleme de sănătate (răceală) în ultimele zile, Halep n-a izbutit să câștige pentru a treia oară  turneul de la Madrid. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net