Simona Halep, extrem de sinceră la Singapore: ”Nu s-a schimbat nimic”

Ultima actualizare:

    Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages
Simona Halep e cea mai valoroasă reprezentantă a noastrăfoto: gettyimages

Simona Halep începe pentru prima dată Turneul Campioanelor din postura de principală favorită și spune că presiunea și miza sunt același ca la fiecare competiție.

Simona Halep este pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor, numai că, de această dată, este principala favorită la câștigarea competiției de la Singapore. Românca, lider în clasamentul mondial, a mărturisit că va aborda fiecare meci din grupă ca și cum ar juca o finală de Mare Șlem.

Halep va juca mâine, de la ora 14.30, primul meci în Grupa Roşie din cadrul Turneului Campioanelor, în compania sportivei franceze Caroline Garcia, numărul 9 mondial.  Garcia este ultima adversară întâlnită de Halep, înainte de a ajunge la Singapore. Franţuzoaica a câştigat de curând China Open, cu scorul 6-4, 7-6 (3), în faţa unei jucătoare care tocmai sărbătorise urcarea pe locul I mondial. Anterior, Halep a câştigat la Toronto, în sferturi, cu 6-4, 6-2, şi în 2016, în optimile turneului de la Sydney, scor 6-4, 2-6, 6-1. ” Sunt bucuroasă că am revenit aici şi sper să joc un tenis bun”, au fost primele cuvinte ale Simonei la sosirea la Singapore. ”Nu mă aşteptam să fie o jucătoare anume în grupa mea, ştiu că fiecare meci va fi greu. Garcia, Svitolina și Wozniacki sunt adversare puternice. Voi fi concentrată la fiecare meci, fiecare meci va fi o finală şi voi încerca să joc cel mai bun tenis al meu”, a mai spus românca, apoi a explicat cum simte presiunea de a fi lider mondial:” Nu s-a schimbat nimic pentru mine. Am o bucurie în interior pe care nu o pot descrie în cuvinte. Mă simt bine și sper să rămân în fruntea clasamentului cât mai mult”. Azi vor avea loc la Singapore primele meciuri din Grupa Albă: Karolina Pliskova - Venus Williams şi Garbine Muguruza - Jelena Ostapenko.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net