Simona Halep (simplu) și Horia Tecău (dublu) vor juca astăzi pentru un loc în semifinalele ediției 2019 a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon


Dispute extrem de interesante pentru noi în ziua cu numărul 9 a întrecerii londoneze. În prim plan este meciul pe care Simona Halep îl va susține pe Terenul nr. 1 cu chinezoaica Shuai Zhang, în joc fiind calificarea în semifinale. În aceeași fază, dar la dublu masculin, poate ajunge și Horia Tecău. Alături de partenerul său obișnuit, olandezul Jean Julien Rojer, constănțeanul îi va înfrunta pe Terenul nr. 2, în al treilea meci (în jurul orei 17.00), pe favoriții cu numărul 2 ai probei, columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah. 
În lupta pentru calificarea în fazele superioare ale turneului mai sunt implicate Irina Begu și Monica Niculescu, care joacă în optimile de finală cu perechea SW Hsieh & B. Strycova, pe terenul nr/ 18, în jurul orei 17.30, precum și Raluca Olaru, care, alături de croatul Franko Skugor (Croația), a trecut cu 6-3, 6-1 de cuplul Frances Tiafoe/Venus Williams, iar în optimile de finală îi vor întâlni pe Nikola Mektic (Croația) / Alicja Rosolska (Polonia), capi de serie 6.
De asemenea, la simplu juniori vom avea doi reprezentanți, ambii urmând a juca pe Terenul nr. 8, în primele două partide, la 13.00, respectiv la 15.00: Filip Jianu - Flavio Cobolli (Italia) și Nicholas Ionel - Brandon Nakashima (SUA). 

 

Programul de astăzi al românilor:


Simplu feminin, sferturi de finală
Terenul nr. 1 (ora 15.00)

Simona Halep - Shuai Zhang 
Dublu feminin, optimi de finală
Terenul nr. 18 (ora 17.30)

I. Begu & M. Niculescu - SW Hsieh & B. Strycova
Dublu mixt, optimi de finală
Terenul nr. 3 (ora 15.00)

R. Olaru & F. Skugor - A. Rosolska & N. Mektic
Dublu masculin, sferturi de finală
Terenul nr. 2 (ora 17.00)

JJ Rojer & H. Tecău - J. Cabal & R. Farah
Juniori, simplu turul 2
Terenul nr. 8 (ora 13.00)

Filip Jianu - Flavio Cobolli
Terenul nr. 8 (ora 15.00)
Nicholas Ionel - Brandon Nakashima
Juniori, dublu, turul 1
Terenul nr. 11 (ora 17.00)

N. Dică & Y. Rihane - S. Mitsui & K. Saitoh

 
 
Loading...