Simona Halep îl elogiază din nou pe Darren Cahill

Ultima actualizare:

    Patru ani au colaborat Simona Halep și Darren CahillFoto: Guliver / GettyImages
Patru ani au colaborat Simona Halep și Darren CahillFoto: Guliver / GettyImages

Despărțirea subită dintre Naomi Osaka și Sascha Bajin a făcut să se discute din nou despre relațiile tensionate între jucătoarele de tenis și antrenorii lor. Simona Halep vorbește cât se poate de frumos de colaborarea cu antrenorul Darren Cahill

Presa de pretutindeni a subliniat faptul că ultimele câștigătoare a turneelor de mare șlem au renunțat la serviciile oamenilor care le-au pregătit. Aflată pe primul loc în ierarhia mondială, Naomi Osaka a anunțat deunăzi că nu va mai fi antrenată de Sascha Bajin, cel alături de care a câștigat la US Open, în 2018, și la Australian Open, luna trecută. Iar presa niponă a relatat că relațiile dintre cei doi erau tensionate încă din timpul turneului de la Melbourne. Și că nici măcar ascensiunea jucătoarei japoneze pe prima poziția mondială n-a condus la o împăcare a celor doi. De altfel, cam aceleași motive au făcut ca Angelique Kerber să renunțe la serviciile belgianului Wim Fissette după o colaborare de numai un an. ”Este mereu surprinzător să vezi că o jucătoare renunță la antrenorul ei după ce obține cele mai bune rezultate din carieră”, a comentat Patrick Mouratoglou.

Simona Halep și Darren Cahill au rămas prieteni 

Cum și-a schimbat antrenorul la câteva luni după triumful de la Roland Garros, Simona Halep a fost chestionată, înaintea debutului ei în turneul de la Doha, asupra motivelor care au făcut-o pe Osaka să ia această decizie. "Simt că a fost ceva diferit față de despărțirea mea de Darren, deoarece el a ales să plece pentru a fi alături de familie. Eu și Darren avem o relație foarte bună de prietenie. Cred că este dificil să găsești pe cineva care să te înțeleagă, cu care să ai o relație bună. Trebuie să existe compatibilitate și nu e simplu să găsești persoana potrivită", a spus românca. În această seară, constănțeanca dispută meciul cu Lesia Ţurenko, primul de când este antrenată de belgianul Thierry Van Cleemput. 

Australianul e apreciat și de Mouratoglou

Antrenor al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou spune că meseria pe care o face e dură fiindcă ”te pune în discuție în permanență”. Acesta a subliniat faptul că ”ești pierdut dacă nu mai beneficieză de încrederea jucătorului”. Francezul a declarat pentru ”l’Equipe” că există și antrenori care colaborează pe termen lung cu jucătoarele de tenis. Și l-a dat ca exemplu pe Darren Cahill, care a lucrat patru ani cu Simona Halep.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net