Simona Halep: "Încă mă doare când merg"

Ultima actualizare:

    Simona Halep  şi-a sucit glezna  dreaptă în  timpul finaleiFOTO: EPA
Simona Halep şi-a sucit glezna dreaptă în timpul finaleiFOTO: EPA

Pentru Simona Halep şi fanii tenisului românesc urmează o perioadă încărcată de emoţii. Turneul de la Roland Garros reprezintă o nouă şansă pentru jucătoare de a-şi adjudeca primul titlu de Grand Slam din carieră.

Clasată pe locul 4 în ierarhia acestei săptămâni, Halep va fi cap de serie 3 la Paris. Dar ceea ce contează cel mai mult este gradul de refacere după accidentarea la glezna piciorului drept suferită în timpul primului set al finalei de la Roma. „M-a durut şi încă mă doare când merg. Psihic nu este atât de rău, sunt încă puternică, nu mă panichez. Fizic, nu puteam să alerg, de aceea nu am făcut nimic în setul trei”, declara Simona la conferinţa de presă de după meciul pierdut cu 4-6, 7-5, 6-1 în faţa Elinei Svitolina.

Din păcate, românca şi-a dat programul peste cap, căci în loc să plece de la Roma direct la Paris, aşa cum spunea săptămâna trecută, a făcut o escală la Bucureşti. „Voi încerca să mă recuperez cât mai curând posibil şi să merg la Roland Garros, asta îmi doresc. Cred că o săptămână este suficientă pentru recuperarea gleznei, dar trebuie să fac un RMN să văd ce am. Voi merge acasă să îl fac. Sper că nu este prea rău. Încă mă doare, deci va trebui să fac un control”, a mai spus Halep, care luni a sosit în Bucureşti.

Turneul de la Roland Garros începe pe 28 mai, iar jucătoarea noastră e considerată una dintre principalele pretendente la titlul de campioană.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net