Simona Halep a început antrenamentele

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: Guliver/ Gettyimages
Simona HalepFOTO: Guliver/ Gettyimages

Antrenorul australian Darren Cahill dă vești bune fanilor Simonei Halep. Românca a început antrenamentele după accidentarea la gleznă.

Într-o intervenție telefonică la un post de radio australian, la emisiunea SEN SA Breakfast, întrebat fiind despre jucătoarea româncă, Cahill a spus că aceasta a intrat ieri pentru prima dată în sala de gimnastică de la revenirea în țară. ”La fel ca în cazul lui Federer, care s-a operat la genunchi, și Simona a găsit bine momentul să ia o pauză, dat fiind ce s-a întâmplat cu turneul de la Indian Wells. S-a întors în România pentru recuperare, s-a făcut bine și azi (n.r. ieri) a intrat pentru prima dată în sală. Se simte mult mai bine. A fost foarte tristăn că s-a anulat Indian Wells și ține pumnii să poate juca la Miami, dar asta se poate face pas cu pas”, a declarat Cahill.

Antrenorul australian a spus că se afla în mașină și se îndrepta spre Indian Wells când a fost anunțat că nu se mai ține turneul. Așa că s-a întors în Las Vegas, unde așteaptă să vadă dacă se va disputa sau nu turneul de la Miami. Din tonul vocii, părea că nu este foarte convins că se va ține, mai ales că oricine vine din afara SUA trebuie să se auto-izoleze timp de 14 zile. ”Toți sunt nesiguri în aceste momente. Nu e vorba doar de tenis, ci de orice sport. Chiar și personalul medical îmi pare puțin nesigur și nu știe cât de repede se va răspândi acest virus. Problema este că acum în Florida e obligatorie autoizolarea 14 zile, deci este destul de dificil”, a spus Darren Cahill.

El a spus că nici viiorul nu pare prea roz, având în vedere că principalele competiții ale sezonului de zgură vor fi la Roma, Madrid și Paris (Roland Garros-ul), în orașe și țări afectate de coronavirus. ”Dacă turneul de la Miami va fi anulat atunci totul se va reseta pentru noi, pentru că după Miami totul se mută în Europa. În Italia e o criză majoră și avem Open-ul Italiei de la Roma, pentru ca apoi să urmeze Roland Garros-ul. În jurul acestor turnee ai 8-10 evenimente pe zgură în diferite țări. Cred că e înțelept să luăm o pauză, să vedem ce se întâmplă în următoarele săptămâni”, a mai spus Darren Cahill.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net