Simona Halep l-a depășit clar pe Rafael Nadal în sondajul ”L'Equipe”

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost preferata cititorilor site-ului francez l'Equipe
Simona Halep a fost preferata cititorilor site-ului francez l'Equipe

Campioană la Roland Garros, în proba de simplu, Simona Halep (26 de ani) a fost desemnată "campioana de weekend" pe site-ul cotidianului francez ”L'Equipe”, depășindu-i pe Rafael Nadal (tenis) şi Sebastian Vettel (Formula 1).

La anunțarea rezultatului, editorii site-ului au notat: "Deşi credeam că Nadal va fi campion de weekend, voi aţi decis altceva. Simona Halep a fost câştigătoarea fără drept de apel". Din cele 48.257 de voturi Halep a obţinut 83%, în timp ce ibericul a avut 15%, iar germanul, care a câștigat Grand Prix-ul Canadei, duminică, 1%.  La o zi după ce Simona Halep a triumfat în turneul parizian Rafael Nadal a comentat: ”Halep a meritat primul titlu de Grand Slam. Este o adevărată luptătoare şi munceşte foarte mult. Îmi plac oamenii care muncesc din greu pentru obiectivele lor şi care au succes, deoarece ei merită asta". 

Simona Halep, felicitată de unchiul lui Rafa Nadal

Halep a spus, la revenirea acasă, pe aeroportul Otopeni, că nu a auzit cuvintele celui care a cucerit titlul la Roland Garros pentru a 11-a oară: "Nu am vorbit cu Nadal. Unchiul lui (n.a. - Toni Nadal) a venit la mine special, acolo, în timpul unui interviu şi m-a felicitat. Am fost bucuroasă de acest lucru. Știu că este un băiat deosebit (n.a. - Nadal) şi mă aşteptam să spună câteva lucruri frumoase. Nu am văzut exact ce a spus. Eu ce aş putea să spun despre el? Deja sunt cuvintele prea mici pentru el", a mărturisit Halep. Simona Halep a fost elogiată după victoria sa în cotidianul ”L'Equipe”, pe site apărând un articol amplu cu titlul ”Consacrarea”. 

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net