La finalul meciului câștigat cu 6-2, 6-4 în fața britanicei Harriet Dart, Simona Halep a recunoscut că și-a pierdut concentrarea în finalul partidei, iar asta era să o coste.


Iată ce a declarat Simona Halep după meciul câștigat cu Harriet Dart, în turul secund la Australian Open, acolo unde în setul secund adversara ei a revenit de la 1-5 la 4-5. Ea a spus și că singurul lucru bun al acelor game-uri este că sigur ca trebuie să doneze o sumă consistentă victimelor incendiilor de vegetație din Australia cât l-a enervat pe Darren Cahill.

“A fost un pic periculos, mi-am pierdut concentrarea, dar şi ea a început să joace foarte bune, mi-a fost mult mai greu să-i fac faţă, dar mă bucur că m-am calificat. Îmi place să joc sub presiune, e mai distractiv şi mai captivant, dar aş prefera să termin meciurile atunci când trebuie. Cred că azi sigur am strâns bani pentru incendiile de vegetaţie. Darren ţine socoteala şi mi-e frică să-l întreb. Este un lucru frumos de făcut, o fac cu plăcere (n.r. – donaţia). Este frumos să-l am din nou de partea mea pe Darren, îmi dă încredere şi mă ajută să-mi îmbunătăţesc jocul. Ar fi foarte frumos să câştig al treilea grand slam, dar sunt departe de a mă gândi la acest titlu. Am amintiri frumoase, în 2018 am făcut multe meciuri bune aici, este extraordinar să joc în faţa acestui public cald. Vă mulţumesc tuturor şi sper să câştig al treilea grand slam aici”, a declarat Halep, la interviul pe teren.

Loading...