Simona Halep, la Stuttgart: ”Trebuie să fiu puternică mental”

Ultima actualizare:

    Simona Halep a raspuns intrebarilor ziaristilorFoto: GettyImages
Simona Halep a raspuns intrebarilor ziaristilorFoto: GettyImages

Simona Halep a avut marți o zi plină. Pe lângă antrenamente a avut și întâlnirea cu ziariștii care abia așteptau să afle de la liderul mondial cum privește sezonul de zgură. Mai ales că e considerată cea mai valoroasă jucătoare pe această suprafață.

”Putem spune că zgura este o suprafață mentală, deoarece trebuie să fii puternic să poți disputa schimburi lungi de mingi, dar și să fii capabilă să alergi. De acord, unii jucători aleargă, alții nu, ei doar lovesc mingea și pe zgură, dar depinde de jucător. În situația mea, eu trebuie să fiu puternică mental și, de asemenea, fizic, pe picioare. Așa că acum sunt gata de sezonul de zgură, vom vedea ce va fi”, a declarat Simona Halep la All Access Hour de la Stuttgart.

Întrebată care ar fi profilul jucătorului ideal pe zgură, Simona a fost pusă puțin în încurcătură, pe bună dreptate, aș spune: ”E greu să explic aceasta, deoarece cu stilul meu am jucat bine pe zgură și am avut rezultate foarte bune, dar dacă ne uităm în urmă vedem că Sharapova a câștigat Roland Garros-ul, la fel ca și Muguruza sau Serena. Iar ele chiar lovesc puternic. Așa că nu știu cum să explic asta, nu știu dacă există un profil ideal. Zgura de la Paris e puțin mai rapidă decât la Roma. Așa că poate acolo e o posibilitate pentru jucătoarele care lovesc puternic să câștige, dar de asemenea și pentru mine, pentru că îmi place să alunec, îmi place să alerg, îmi place să am timp să văd terenul și să acopăr unghiurile. Așa că în ambele situații există o posibilitate să câștigi un turneu pe zgură”, a mai spus Simona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net