Simona Halep, mesaj îngrijorător despre starea de sănătate: «Problema mea s-a înrăutățit»

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a publicat un mesaj pe contul de Facebook în care a anunțat că starea de sănătate i s-a înrăutățit, iar în timpul celui de-al doilea set s-a simțit foarte rău și a avut dureri cumplite. Simona nu a dorit să stea de vorbă cu jurnaliștii la întoarcerea din turneu, însă a publicat un mesaj în limb engleză direct pe Facebook în care a explicat situația în care se află în prezent.

Simona a mărturisit că a mers la Doha cu speranța că piciorul i se va vindeca, însă după meci, piciorul accidentat a durut-o din ce în ce mai tare. Deși s-a retras din turneu, Simona a mărturisit că a rămas cu amintiri frumoase de la Doha și le mulțumește prietenilor virtuali pentru susținere.

„Din păcate, problema mea s-a înrăutăţit ieri în timpul celui de-al doilea set şi a fost foarte dureros. Am venit la Doha cu speranţa că m-am recuperat sută la sută, dar după fiecare meci piciorul meu era din ce în ce mai rău. Este frustrant să te califici în semifinalele unui turneu mare cum este cel de la Doha, unde am amintiri frumoase, şi să te retragi din cauza unei accidentări. A fost o decizie dificilă, dar după ce am discutat cu echipa mea a trebuit să accept realitatea şi să îmi continui tratamentele. Vă mulţumesc pentru susţinere. Sper să revin pe teren cât mai curând”, a scris Simona Halep pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net