Numărul unu mondial în tenis, Simona Halep, face parte din galeria selectă a celor mai importante personalități feminine ale României ce poartă creațiile designerului de modă Eli Lăslean.


La evenimentele oficiale, prima doamnă a României, Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, stârnește admirația în ținutele lui Eli Lăslean, nume de referință ce activează cu succes în moda românească de peste 25 de ani. 
După strânsa colaborare de la Palatul Cotroceni, pentru Eli Lăslean a urmat un nou proiect valoros: design-ul ținutelor de gală pentru cele mai bune jucătoare de tenis ale României, mai exact echipa de FedCup a României. ”Sunt fericită că am avut șansa să creez rochițe elegante pentru fetele noastre de aur din tenis: Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raluca Olaru și căpitanul echipei Alina Cercel Tecșor. A fost o adevărată plăcere să le am ca muze pe Simona și pe celelalte fete”, a spus Eli Lăslean. 
Născută la Arad, Eli Lăslean își împarte viața și activitățile între orașul de pe malul râului Mureș și Capitală. Recent, creatoarea de modă s-a bucurat alături de prietena sa de o viață, Elena Kovacs, managerul general al uneia dintre cele mai mari companii auto din țară, de festivalul tradițional german Oktoberfest, organizat la Arad, de Clubul Economic româno-german împreună cu omul de afaceri german Jurgen Schunn.
 

loading...
Loading...
Citeste tot despre: