Simona Halep, nervoasă la Cluj: le-a întors spatele ziariștilor, după o întrebare

Ultima actualizare:

    Simona Halep la serviciuFoto: GettyImages
Simona Halep la serviciuFoto: GettyImages

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a demonstrat în această seară că este om, care are și zile proaste și care se poate enerva din senin și atunci când nu e pe teren. Ea i-a lăsat cu ochii în ”soare” pe ziariștii din Cluj după ce a fost deranjată de o întrebare.

Ce s-a întâmplat de fapt: la sosirea la Cluj, Simona a fost așteptată de ziariști, ca de obicei. A vorbit despre meciul cu Elveția, despre cât de bucuroasă e să fie iar în Cluj și să joace pentru România, declarații normale și amabile, pe care trebuie să le dea orice jucătoare profesionistă.

Apoi, Halep a fost întrebată dacă i-a invitat la meci pe Horațiu Mălăele și pe George Mihăiță, actori cu care are chiar o relație de prietenie, la piesele cărora a fost și împreună cu care s-a fotografiat, postând chiar ea pozele pe Instagram. Întrebarea nu a avut nimic tendențios, pentru că cei doi chiar se  vor afla în acest weekend la Cluj, cu piesa ”Fierarii”, deci nu ar fi fost nimic deplasat dacă i-ar fi invitat la meciurile de sâmbătă și duminică. Ei bine, întrebarea ”i-a aprins fitilul” Simonei, care a răspuns, vizibil iritată, în felul următor: ”Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu“, a spus Halep, după care le-a întors spatele ziariștilor și a plecat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net