Simona Halep nu mai merge la turneul din Africa de Sud: ”Mi-e teamă, nu vreau să risc nimic”

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Descoperirea în Africa de Sud a unei nou tulpini de coronavirus, a făcut-o pe Simona Halep să anuleze participarea la turneul demonstrativ de la Johannesburg.

Simona Halep a anunţat că nu va mai participa la turneul demonstrativ din Africa de Sud, după ce în această ţară a apărut o tulpină a virusului Sars-CoV-2, care îi îngrijorează pe specialişti din punct de vedere al efectelor pe care le are. ”Eu am anulat, eu nu mai merg, nu ştiu dacă evenimentul s-a anulat. Nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic", a spus Halep, la Digi Sport.

Românca a confirmat faptul că va evolua pentru echipa României de Cupa Federaţiei în 2022, în întâlnirea cu Polonia: "Sută la sută joc, chiar am spus înainte ca domnul Dobre să fie căpitan că voi juca. Îmi doresc tare mult să câştigăm, am avut noroc că ne-am calificat direct pentur baraj. Eu sper şi cred cu tărie că avem şanse să ne calificăm la turneul final", a mai spus ea.

De altfel, Simona a anunțat că așteaptă cu mare încredere sezonul 2022: ”Am făcut tratament după turneul de la Linz, nu a fost o accidentare gravă, dar nu am vrut să risc nimic pentru că îmi doream foarte mult să am o perioadă de off-season complexă, cu de toate. A fost o decizie bună că m-am oprit la momentul acela. Acum sunt bine, am început de o săptămână să mă antrenez şi pot să spun că îmi place foarte să fiu pe teren, să încerc să fiu mai bună decât am fost şi mă uit cu încredere spre 2022, pe care îl aştept cu mare drag, pentru că anul acesta nu am jucat foarte mult. (n.r. - despre revenirea în echipă a preparatorului fizic Teo Cercel) Când s-a aflat pe social media, atunci s-a întâmplat, este un om deosebit, care m-a ajutat foarte mult pe mine, a ajutat echipa cu totul, sunt deja 7-8 ani de când lucram împreună şi mă bucur tare mult să-l am din nou în echipă. A revenit acasă, cum i-am spus eu şi a început să râdă. Mă simt bine cu el şi este exact ce-mi trebuie. Pot să spun că i-am simţit lipsa ca antrenor şi cu siguranţă aş fi gestionat mai bine anumite chestii şi nu aş fi ajuns la accidentări atât de grave, dar atunci când se întâmplă, se întâmplă cu un motiv şi chiar şi accidentarea s-a întâmplat cu un motiv, dar acum nu mai vreau să privesc înapoi negativ, vreau să mă gândesc că orice rău vine spre bine, aşa că Teo e în echipa mea din nou şi atât contează", a mai spus Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net