Simona Halep nu va juca în Fed Cup în 2020

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a luat decizia finală în ceea ce privește prezența în echipa de Fed Cup în 2020. Ea nu va juca anul viitor deloc în această competiție.

La Gala Tenisului Românesc, care a avut loc vineri seară, la un club din Capitală, Simona Halep a recunoscut că meciurile de Fed Cup nu fac parte din programul ei în acest an, în care obiectivul principal îl reprezintă Jocurile Olimpice.

”Obiectivul meu principal în 2020 îl reprezintă Jocurile Olimpice și să fiu în formă maximă în acea săptămână. Este prioritatea mea şi de aceea voi participa la tot ce se poate, simplu, dublu şi dublu mixt. Voi face totul pentru a aduce o medalie ţării noastre”, a spus Halep la Gala Tenisului Românesc.

Fostul lider mondial va sacrifica totul pentru atingerea obiectivului, adică inclusiv participrea la Fed Cup. ”Am analizat foarte mult programul cu echipa mea şi am ajuns la concluzia că va fi foarte greu să particip la Fed Cup şi am ales Jocurile Olimpice ca obiectiv principal. Nu voi juca anul acesta în această competiție, dar asta nu înseamnă că mă retrag din Fed Cup. Voi juca cu mare drag în continuare pentru România, dar nu anul acesta”, a declarat Simona Halep la Gala Tenisului Românesc.

Pentru a ajunge în turneul final al Fed Cup 2020, care va avea loc în luna aprilie, la Budapesta, România va trebui să învingă Rusia în meciul din play-off. Partida va avea loc la Cluj-Napoca, iar biletele s-au pus deja în vânzare. Anul acesta, echipa noastră a ajuns în semifinale.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net