Lovitură de teatru venită tocmai din Australia. Antrenorul Darren Cahill a anunțat la ora 21.30, ora României, printr-un mesaj pe Instagram, că nu o mai antrenează pe Simona Halep, liderul clasamentului mondial WTA!


În anunțul postat pe Instagram, Darren Cahill spune că motivul ruperii relațiilor după patru ani e familial. Adică vrea să stea 12 luni lângă familie, lângă copii.

Iată mai jos anunțul făcut de Darren Cahill.

”Aș vrea să anunț că Simona și cu mine nu vom mai continua parteneriatul în 2019 iar motivele sunt pur familiale din partea mea. După multe gânduri și discuții și mulți ani cu mai mult de 30 de săptămâni petrecute în circuti departe de familie, am decis să fac o pauză de 12 luni de la viața de antrenor, pentru a sta acasă și a oferi mai multă susținere copiilor, care intră într-o perioadă foarte importantă a vieții, fiind în anul terminal al liceului, cu pregătirea de colegiu și tot ce presupune ea.

Aș vrea să-i mulțumesc Simonei pentru patru ani fantastici. Înțelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generozitatea și profesionalismul au făcut o adevărată plăcere pentru mine timpul petrecut alături de ea ca antrenor. E o tânără femeie de clasă și cineva pe care îl respect la maximum, ceea ce e ceva mai important decât orice rezultat obținut împreună.

Practic, am avut serviciul de vis și vreau să-i mulțumesc pentru că a făcut acest lucru, și pentru oportunitatea de a lucra cu cineva atât de talentat și de dedicat.

Îi doresc Simonei și echipei ei să continue succesele și abia aștept să o susțin din tribună anul viitor.

O menţiune specială pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor şi Virginia Ruzici, cărora le mulţumesc pentru sprijin, încredere, prietenie şi munca minunată. Şi în final, fanilor români. Sunteţi cei mai tari. Mulţumesc că aţi adoptat un australian şi l-aţi făcut să se simtă ca unul de-al vostru. Mulţumesc”

Loading...