Simona Halep nu va participa nici la turneul de la Dubai

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: EPA-EFE
Simona HalepFoto: EPA-EFE

Aflată pe locul 3 în clasamentul mondial, Simona Halep (29 de ani) nu va participa la turneul de categorie WTA 1.000 de la Dubai, programat între 8 şi 14 martie. Românca este deţinătoarea trofeului. Ea s-a impus la ediţia de anul trecut a turneului de la Dubai, după ce a câştigat finala cu Elena Rîbakina, cu 3-6, 6-3, 7-6/5.

Informaţia a fost publicată mai întâi de un site ucrainean şi, inițial, nu a fost confirmată nici de sportiva română, nici de organizatorii turneului. Mai apoi, Simona Halep a postat următorul mesaj pe Twitter: “Din nefericire nu mă simt la sută la sută în partea inferioară a spatelui şi am luat dificila decizie de a mă retrage de la DDF Tennis. Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea celui de-al 20-lea meu trofeu la Dubai, anul trecut, astfel că sunt dezamăgită că nu îmi voi putea apăra trofeul”.Constănțeanca se alătură altor jucătoare de top care au renunțat să joace în Emiratele Arabe Unite, pringtre ele fiind Ashleigh Barty, Naomi Osaka și Serena Williams. 

Învinsă în sferturile de finală la Australian Open, de Serena Williams, Halep a renunțat şi la Qatar Open, competiţie de categorie WTA 500 care se desfășoară în această săptămână, la Doha. În continuare, românca ar trebui să participe la Miami Open, turneu tot de categorie WTA 1.000, care va începe la 23 martie.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net